Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mazzkrainylodu

Gdy żona ciągle odmawia seksu ...

Polecane posty

Gość mazzkrainylodu

Panowie może napiszmy tu jakiś poradnik z wymowkami naszych żon. Mój staż małżeński wynosi piętnaście lat . Prace oboje mamy średnio stresujaca . Wracamy po pracy góra 15/16 . Pomagam żonie przy obiedzie , odrabiam zadanie z córką , zmywam naczynia po kolacji ... a , gdy raz na dwa tygodnie domagam się seksu kupując jej nawet ładną bieliznę słyszę "kochanie nie dzisiaj boli mnie głowa " , albo "jestem zmęczona , nie widzisz tego ?" Jakie ciekawe wymowki wy slyszycie ?

Gość gość
może już jej nie pociągasz po prostu

Gość gość
nooo potem wszyscy zdziwieni nagle

Gość gość
rzygam już sexem!!!!!!

Gość gość
nie wiem dlaczego, ja jestem kobietą i raz w tygodniu to dla mnie za mało, wolałabym codziennie, ale już nie przesadzajmy, mogę się zlitować nad mężem, niech się wyśpi

Gość mazzkrainylodu
A moja żona już całkiem straciła ochotę na seks , raz w tygodniu to uhh nie pamiętam kiedy to było.... A szkoda , bo dla mnie seks nadal jest w ważny ...

Gość gość
jestem mézatkâ 27lat. Niezmienna chemia miédzy nami, super sex i namiétnosc. Zawody baardzo stresujáce..

Gość gość
wspölczujé ci..albo kochanka albo rozwôd...od poczátku tak bylo między wami?

Autorze może w takim razie najwyższa pora porozmawiać z żoną? Może ona ma jakiś problem? Nie wiem ciężko mi sobie to wyobrazić...

Gość gość
zawsze nie lubila? co sie stalo? przyty£a, choruje?

Gość gość
a czy rozmawiales z zoná tak od serca, ze przez brak seksu rwie sie wiéz malzenska? tu nie chodzi o zwyk£e bzykanie!

Gość mazzkrainylodu
Żadna kochanka nie wchodzi w grę kurcze kocham żonę i nie ma takiej opcji . Wręcz przeciwnie dla mnie teraz jest jeszcze piękniejsza , szczupła była zawsze jej jedynym kompleksem zawsze był biust . Twierdziła , że jest za duży i jej się nie podoba takie d**erele , że hej ... Rozmawiałem z nią już nie raz , zawsze po takiej rozmowie jest cudowny seks , na prawdę fajny , ale co z tego jak za parę dni znowu robi wszystko by do zbliżenia nie doszło , albo zasypia wczesniej i mówi , ze to ja się za późno kladę ...

Gość gość
Ja mam krótszy staż. Ale nie wyobrażam sobie odmówić seksu. Raz że to jest najzwyczajniej w świecie przyjemne i nie wymaga Bóg wie czego, a dwa jest to sprawienie przykrości najukochańszej na świecie osobie.

Gość gość
Może odmawia bo jest nudno. Krótka gra wstępna na byle jak, nie zachęca, a potem tylko chop siup, i kimasz a kobita dziękuje Bogu że już skończone. Zadko który facet jest dobry w łóżku. Po czasie robią się leniwi (nie wszyscy); tylko wytrzepali by worek a później zdziwienie że żona "nie daje". Za takie umięjętności to ja dziękuję. Wolę wibrator .

Gość gość
Bez miłości nie ma seksu. Nie wiem czemu ale żaden facet tego nie rozumie.

Gość gość
Może odmawia bo jest nudno. Krótka gra wstępna na byle jak, nie zachęca, a potem tylko chop siup, i kimasz a kobita dziękuje Bogu że już skończone. Zadko który facet jest dobry w łóżku. Po czasie robią się leniwi (nie wszyscy); tylko wytrzepali by worek a później zdziwienie że żona "nie daje". Za takie umięjętności to ja dziękuję. Wolę wibrator .

Gość mazzkrainylodu
Też uważam , że seks bez miłości nie ma sensu . Przynajmniej dla mnie nie miał by smaku . Nudny ? Możecie mieć racje choć zawsze staram się by było jej dobrze najpierw film wino masaż ...od wyboru do koloru , po stosunku zawsze pocałunki , przytulasy , wydaje mi się zawsze , że zona jest szczęśliwa i nie wiem czemu chce tak rzadko może po prostu libido spadło...

Gość gość
Zaraz mnie pojedziecie za takie słowa, ale jakbym miała kochanego męża, który chce się ze mną kochać i to go cieszy i uszczęśliwia, który zabiega o mnie (masaże, wino itp.) to choćbym miała libido na level -15 to bym krzesała entuzjazm choćby nie wiem jak mi się nie chciało.

Gość gość
Może jej się znudzily teromantyzmy. Może chce głębokie gardło, bicie po dupsku, gwałt w samochodzie. Pokombinuj. Ale opcje są dwie, a właściwie jedna, ma kogoś. Skoro lubila seks a nagle nie lubi to pewnie ma kochanka i placze mu ze jest z toba z litosci

Gość gość
zawsze staram się po stosunku zawsze pocałunki , przytulasy , wydaje mi się zawsze , taaa, masz rację - ZAWSZE CI SIE WYDAJE..... jaaaki ideał;:D:D:D kotku, gdybys był taki ideał, to ona by chciała. Cos nie gra, czy z twojej czy z jej strony , ale widac jedno- wolisz o tym pisac, niz szczerze POROZMAWIAĆ z zona bez PRETENSJi a z zatroskaniem .... nie " dlaczego sie juz nie dajesz rznąc jak 25 lat temu'', ale czy jestes zmęczona, czy masz niskie libido, co sprawiłoby ci przyjemnosc, nie tylko w seksie, ale równiez i w seksie, sa rzeczy które chciałabys spróbować?

Gość gość
zawsze staram się po stosunku zawsze pocałunki , przytulasy , wydaje mi się zawsze , taaa, masz rację - ZAWSZE CI SIE WYDAJE..... jaaaki ideał;:D:D:D kotku, gdybys był taki ideał, to ona by chciała. Cos nie gra, czy z twojej czy z jej strony , ale widac jedno- wolisz o tym pisac, niz szczerze POROZMAWIAĆ z zona bez PRETENSJi a z zatroskaniem .... nie " dlaczego sie juz nie dajesz rznąc jak 25 lat temu'', ale czy jestes zmęczona, czy masz niskie libido, co sprawiłoby ci przyjemnosc, nie tylko w seksie, ale równiez i w seksie, sa rzeczy które chciałabys spróbować?

Gość mazzkrainy
Kochanka nie ma na pewno . Z prostej przyczyny mieszkańcy poza miastem , pracujemy razem , wracamy razem , pewnie , że wychodzi na miasto tam z koleżanka , ale wiem , że jest z nią ... Ja po prostu jej pragnę , staram się , nie wiem co robię źle dziewczyny ?

Gość mazzkrainylodu
Nie ma nikogo z prostej przyczyny ; mieszkamy po za miastem , pracujemy razem ,wracamy razem , oczywiście zona wychodzi z przyjaciółka na miasto do kina , ale na pewno mnie w tym czasie nie zdradza.., Nie zrozumcie mnie zle kocham ją , pragnę jej , chce by była szczęśliwa , co robię źle? Po za seksem fajnie nam się układa , wspólne pasje itd..

Gość gość
A może jest chora ?

Gość gość
Zaskocz ją! Zerwij ciuchy! Bo z tego co piszesz nudny jesteś. Ostry seks kolego!

Gość gość
Jak dla mnie to ty jesteś strasznie nudny i przewidywalny. Żona pewnie orgazmów nie ma, a jak mówi, że ma to udaje, żeby nie zrobić Ci przykrości, dlatego już jej się nie chce być *****ną przez Ciebie. Nie oszukujmy się, żadna baba nie będzie się wykręcać od sexu jak chłop jej dobrze robi. ŻADNA. Inna opcja to spadek libido na skutek chorób, leków?Niech zmieni tabletki antykoncepcyjne. Jak to nie załatwi problemu, a nie ma kochanka to wniosek jest jeden. Cienki bolek z Ciebie. Powodzenia życzę.