Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Targi Nieruchomości, idziecie ?

Polecane posty

Gość gość

W pierwszy weekend października (4-5.10.) odbędą się Praskie Targi Nieruchomości, impreza ma miejsce na terenie Centrum Praskiego Koneser przy ul. Ząbkowskiej 27/31. Oprócz możliwości porozmawiania o wykończeniu wnętrz, będzie można ucieszyć oko piękną architekturą budynków dawnej Warszawskiej Wytwórni Wódek.

Gość olivier kapo
Bardzo fajnie, że jako nieliczni się na tego typu targach udzielają. No cóż akurat inne biura projektowe siedzą w swoich kanciapach i do klientów nie wychodzą. Błąd

Gość gość
Stąd i dlatego właśnie może mają tylu klientów, miałem z nimi kontakt jakieś 2-3 lata temu, od tamtej pory ta firma rozwinęła się niesamowicie (nowa strona, nowe logo, współpraca z developerami, nowa oferta itd.)

Gość olivier kapo
Zgadza się, zmian jest sporo, ale co ważne odbyło się to wg mnie bez uszczerbku na jakości.

Gość gość
Z jakością może i się nic nie stało pytanie jak to teraz cenowo wygląda po tylu zmianach.

Gość gość
Pakiety zostały praktycznie w tych samych cenach, a zakres prac także , dodatkowo z tego co widzę więcej materiałów do wyboru i nowych producentów się pojawiło. http://www.decoroom.eu/

Gość gość
Sorry nie wiem czy to dobre miejsce, ale rozmowa widzę o firmach projektowych. Mam takie pytanie, bo odbieram niedługo swoje mieszkanko, kiedy jest odpowiedni moment na wizytę i pomoc projektanta?

Gość gość
Wg mnie im szybciej tym lepiej,żeby zdążyć jeszcze jakieś zmiany lokatorskie przed odbiorem mieszkania zrobić.

Gość Torunianka 22
Siemka Zobaczyłem że rozmawiacie o mieszkaniach i ich kupowaniu. Pomimo tego że szukałam innej informacji o Toruniu Poszukuję mieszkania na wynajem w toruniu a ten tekst http://mieszkania.torun.pl mnie zainteresował. Ciekawie napisane. Całkiem dobry wątek. Pa