Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem brzydkim zerem

Polecane posty

Gość gość

cale zycie slyszalam ze jestem brzydka, nic nie warta... zawrocil mi w glowie osobnik ktory ze mna zyl ale nie pozadal, ciagle odmawial seksu i zmuszal sie do niego ze mna... ja tak strasznie nienawidze swojego ciala, ciagle sie cielam, podtruwalam...nie jestem otyla ani zaniedbana, jestem szczupla, dbam o siebie ale mam przeokropna, brzydka twarz... chcialam isc na operacje plastyczna ale wszyscy mi odradzali a on wrecz zniechecal, zabranial... codziennie slysze od mezczyzn na ulicy ze jestem brzydka, potwor... codziennie sie z nimi wyzywam bo nie daje soba pomiatac a on ciagle sie do mnie rzucal ze mam urojenia, ze nikt tak nie mowi... ja sie nigdy nie czulam piekna, kobieca, pozadana, atrakcyjna... dzis wszystko we mnie peklo, wyjechalismy na wyjazd poslubny, oczywiscie bez seksu bo opadl mu w trakcie... ja mam juz dosc, wiedzialam ze przyjdzie czas kiedy albo siebie zabije albo kogos... zjem paczke tabletek nasennych i mam nadzieje ze juz nigdy sie nie obudze a wszyscy s*******e ktorzy mnie wysmiewali i d***** ktorymi sie zachwycali zdechna na raka albo beda miec wypadek przez ktory straca wszystko...