Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drogie kochanki czy zdajecie sobie sprawe

Polecane posty

Gość gość

Z tego ze, kiedy orzymujecie smsa od faceta on w tym momencie siedzi na klopie i pociska kloca. Jak sie czujecie z taka swiadomoscia?

Gość gość
Hahaha... Możliwe że tak jest:) ale co z tego ważne że randka ustawiona:)

Gość gość
nie interesuje mnie co on robi ważne że daje mi namietność i orgazmy ps. jesteś psychiczna jeśli myślisz, że coś tak naturalnego jak robienie kupy moze kogokolwiek bulwersować

Gość gość
ha ha ha tym kochankom to jednak nic nie przeszkadza,mój ty boże jaka desperacja

Gość gość
Hahaha, randka ustawiana miedzy pocieraniem doopy a spuszczaniem wody.

Gość gość
anka stara o/b/c/i/ą/g/a/r/a to gotowa nawet zeżreć gowno kochanka żeby tylko ja przeleciał raz na jakiś czas :D:D:D

Gość gość
a gdzie błąd lub literówka to znaczy,że cisnął i oczy mu mgłą zaszły

Gość gość
Lepszy jest inny motyw: robię mojemy kochankowi lodzika a dzwoni do niego jego żona... oczywiście po rzuceniu kilku słów na k... i że ta su... zawsze wie kiedy zadzwonić, prosi żebym nie przerywała :) bawie się nim dalej...super frajda gdy w tym czasie rozmawia z nią przez telefon :) na koniec rozmowy "ja też Cię kocham i tęsknie za Tobą" i puszcza mi buziaka... tak nas to podkręciło, że seks był tak niesamowity jak nigdy! ...czyli pomyśl co robi Twój mąż, gdy z Tobą rozmawia przez telefon : D

Gość gość
mogło tak być,że chłop się spuszcza w kurwę to jakby za okno wystawił i wyleciało więc nie przeszkadza to w rozmowie telefonicznej chyba,toż jakby akurat w lesie sikał czy na śmietnik to przecież telefon odebrać może

Gość gość
stare góralki mówią: "jak chłop chce se ulżyć i z kochanicą pójdzie ale na noce do domu wraca to jakby do wiadra w sieni spuścił"

Gość gość
Gosc 21:02 dobre :D

Gość gość
...czyli pomyśl co robi Twój mąż, gdy z Tobą rozmawia przez telefon : D x leje ci do ryja głupia koorffo i ma nadzieje że to ostatni raz bo się udławisz :D:D:D

Gość gość
aż dziw że kochanki są dumne z tego że wskakują na żonatego faceta:o z czego tu dumnym być? żona zawsze bedzie żoną, naiwne kobiety myslą że dla nich facet swoją żone zostawi, w was sie może co najwyżej spuszczać, jesteś zwykłymi dziw/kami i nie wiem z czego tak was duma rozpiera:D miałam znajomą która też żonatego faceta dorwała i nie chciała sie z nim wiazać, po prostu sie z nim gzić lubiła i jeszcze sie dziwiła że jego żona śpie do niej dzwonić, żeby było wara od niej hahaha no rzeczywiście bardzo dziwne że kobieta o swojego męża sie nie może upomnieć, to jest dopiero dno mało macie wolnych facetów? i tak jesteście worami na sperme niczym wiecej

Gość gość
anka spasłaś sie jak świnia co siedzi w chlewie na tucz :D i wali ci z ryja gnojem. umyj paszcze jak ci naszcze :D:D:D

Gość gość
kochanka dostaje smsa - nieeeeeeeeedługo siĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ sptkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamy kochanieeeeeeeeeeeeeeee uff poszło

Gość myszko___Ty___moja
jak wiadomo, wolne kobiety wybierają chętniej zajętych facetów w związkach, żonatych , ponieważ wiedzą, że facet 'sprawdzony' a kawalerów i singli olewają , czy olewają dlatego, że 'nie pewny ' ?

Gość gość
a żony nie srają, i dlatego g****o uciska im na mózg, i mają posrane pomysły, dlatego męzowie szukają kobiet na boku.

Gość gość
kobiet na boku? no to się raczej inaczej nazywa

Gość gość
nie meżowie szukają głupia koorfo tylko ty latasz jak wściekła za żonatym i żebrzesz go zeby ci dał pałe polizać

Gość gość
dziś ty nie jesteś kobietą tylko qrwą śmierdzącą co lata za żonatym i doskonale wiesz, że gdybyś mu tylko dała spokój to facet w góre by skakał z radości, że gowno mu się wreszcie odczepiło od penisa

Gość gość
jakie to jednak żałosne jest ona dzwoni do niego i żebrze daj polizać,daj polizać, on mówi -dobra! następnie ustalają jakiś niesamowicie skomplikowany plan spotkania, ona mu liże,on wraca do domu, gdzie w tym sens i logika? To już zwierzęta robią to bardziej normalnie.

Gość jasiooo
jak mi sie anka przyssała do penisa to myślałem ze hafta pusze :D

Gość gość
Ciekawe czy w glowie mu ustawianie randki z klopa z goownem wiszacym miedzy posladkami jak mu papier sie skonczyl :D

Gość gość
anka czułaś ten smród mojego gowna jak ci smsa wysyłałem? :D

Gość gość
jak papieru zbraknie to i kochanka w tym momencie mało ważna i smsa niet ha ha ha a później jej opowiada,że nie wysłał bo go żona osaczała

Gość gość
A to goovvno prawda :D

Gość gość
Brawo wszystkim za poziom. Taki miédzy wioská a gminá.