Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile wydalybyscie ma takie zakupy

Polecane posty

Gość gość

Kurtka jesienna dla meza, ze 2-3 koszule z dligim rekawem, 2-3 bluski/ cienkie swetry; Kurtka jesienba dla mnie, 2-3 pary spodni, 2-3 bluzki/ sweterki. Normalne, bez metek, tylko zeby ladne byly i niezle jakosciowo np koszule bawelniane. Ile moze wyjsc za takie zakupy?

Gość gość
Tak sobie mysle jakby tu meza przekonac do takiego wydatku;on woli w kurtce 10 lat chodzic niz wydac na nowa;/ strasznie ciezki jest jesli chodzi o zakup ubran i chodzi w takich starych dziadach

Gość Elizka345
Kurtka dla męża - 400 Koszula z długim rękawem - 100 za szt. (3x100) 300 Sweter cienki to nie to samo co bluzka wiec jeżeli sweter to min. 120za szt wiec 3x120 to mamy 360 Kurtka damska ok 300-400 Spodnie min. 150 szt wiec x3 to 450 Sweter cienki ok 100 za szt. to 300 Razem ok 2200 i to liczyłam średniej jakości rzeczy takie na poziomie reserved czy h&m

Gość gość
I jeszcze słownik do tego a nie 2/3 BLUSKI :D

1000zł? Sądzę że około 2000 tys. Kurtka męska w sieciówce kosztuje w granicach 300 zł. Damska minimalnie mniej. A gdzie reszta? Teraz wszystko jest bardzo drogie.

Gość gość
Wolakabym w sieciowkach nie kupowac, bo tam jest kiepska jakosc a ceny wysokie. Spodnie to tak mysle kupic za max 80 zl, koszule za max 70. Kurtke ze 200 dla siebie. Nie wiem czy to sie uda...

Gość gość
Mysle, ze za całość ok 1500zl

Jeśli tak to spróbuj zakupów przez internet w sklepach w których można wymienić lub zwrócić towar.

Gość gość
ja kupuje w lumpeksie dzinsy i kurtki. inne ubrania normalnie w sklepie. skad mialabym wziac 2000zł na zakupy.????????? niejesc caly miesac inir robic oplat.

Gość gość
Dla mnie to nawet 1000 zl to duzo na takie zakupy; u mnie w miescie jest taki sklep gdzie maja fajne ubrania, fakt ze chinskie, ale ladne i np bawelniana meska koszula kosztuje 40 zl, spodnie 50-60.

Gość gość
u mnie w secondhandzie: Kurtka jesienna dla meza, ok 30 zł ze 2-3 koszule z dligim rekawem 7zł/szt x 3=21, 2-3 bluski/ 7zł/szt x 3 =21 zł; Kurtka jesienna dla mnie 30 zł , 2-3 pary spodni w sumie ok 30 zł, 2-3 bluzki/ sweterki jak wyżej

Gość gość
Zobacz ceny w Lidlu (akcje tygodniowe), Decathlonie i niektórych sieciówkach tak jak tu dziewczyna pisała Pull&Bear, może jeszcze w Berschce, Stradivariusie, New Looku, New Yorkerze, Reserved, Carry i Cubusie (przeleć wieszaki z przecenami). Odwiedź też Pepco. H&M ma tylko niektóre rzeczy lepszej jakości, a sporo niestety dosyć szybko się niszczy.

Gość gość
A i jeszcze zapomniałam o Kik-u. I w Tchibo też czasami są różne obniżki i wyprzedaże. Warto sprawdzać ich strony internetowe.