Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto jest egoistą?

Polecane posty

Gość gość

Moja kobieta nie chce mieszkać ze mną w domu z moją mamą, jej jakby teściową, mama mieszka sama, bo tata zmarł niedawno. Teraz ona mi robi wymówki, że jestem egoista, bo zgodziłem się mieszkać z mamą. Mam wspólnie dziecko. Teraz nie wiem co mam robić wybrac mamę, czy Agusię? Sam już nie wiem, mamę ma się tylko jedną. To jest już któraś z kolei moja kobieta życia. Rozstałęm się z żoną dla niej, dla uczucia dla niej, BO SIĘ zakochałem. Teraz widze, że moze to był błąd? Moja była żona dbała o mnie, obecna chce tylko wyjazdów i żeby siedział z dzieckiem, zeby mogła wychodzic z kolezankami, a ja musze zapracowac na nas, ona tego nie rozumie. Ona nazwała mnie egoistą, bo chcę zamieszkac w duzym domu z mamą 250 m2 i oczywiscie zrobię oddzielne wejscia itd. Kto tu jest egoistą?Obecnie mieszkamy w małym mieszkaniu 70 m2 w kamienicy, na 3 pietrze, codziennie wchodzenie z dziudziusiem po schodach sa meczace, brak miejsc parkingowych dla aut, ale ona nie chce na wieś...woli małe miasteczko.

Gość gość
To dlaczego ona nazwała mnie egoistą, to mnie zraniło, że tak o mnie myśli, ja myslałem, ze ona doceni to, ze kocham swoją mame

Gość gość
to dlaczego jej głowne pytanie, zawsze "a co ze mną":"a co ze mną"

Gość gość
z teściową się nie mieszka bo nigdy nie jesteś u siebie

Gość gość
to co mam mamę samą zostawić, bo ty twierdzisz, ze z tesciową sie nie mieszka? pusta jestes, tesciowa tez człowiek, w dodatku samotna, ja mysle, ze to test dla naszego zwiazku, zawsze mnie sie wydawało, ze ona jest ze mna bo mam duzo kasy, teraz bede wiedział na 100% jak powie, ze nie wyprowadzi sie ze mna na wieś, do mamy (oddzielne wejscia itd)