Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwiazek mlodej kobiety i dojrzalego mezczyzny wg Was moze sie udac?

Polecane posty

Gość gość

macie jakis znajomych w takim zwiazku?

Gość gość
Ja sama jestem w takim związku :)

Gość gość
kasa, kasa i jeszcze raz kasa

Gość gość
Wszystko zalezy od tych dwoch osob. Wiek nie ma nic do rzeczy. Zaraz prostaczki kafeteryjne przyzwyczajone do jednego slusznego kanonu cie obrzuca blotem, wiec chyba zle miejsce wybralas na porady. Idiotycznym by bylo wydawac jakiekolwiek opinie nie majac pojecia o tej konkretnej sytuacji, waszych charakterach, planach, pogladach itd.

Gość gość
A kasa-srasa, nie zawsze chodzi o pieniądze. Ja sama mam sporo oszczędności, zreszta pochodze z dość zamożnej rodziny, więc pieniądz mną kompletnie nie kieruje.

Gość gość
nie zawsze chodzi o kase ja sie zakochalam ;-) tez jestem w takim zwiazku

Gość JasnowidzXXL
Pod warunkiem, że oboje mają coś dobrego w głowach i potrafią iść na wzajemne ustępstwa.

Gość gość
a jaka jest różnica wiekowa? U mnie wynosi 18 lat :)

Z własnego doświadczenia - niestety, raczej nie. Toksyczne relacje, oparte głównie na zaspakajaniu swoich potrzeb i realizowaniu swoich niespełnionych planów/ambicji.

Gość gość
to zależy o jaka roznicę wieku ci chodzi. Ja mam 20 lat i staram się poderwać 33 ltka. według mnie roznica wieku jest duza. Gośc jest dość przystojny lecz nie bogaty a mimo to cholernie mi się podoba chyba z wzajemnością :) zobaczymy czy coś z tego wyjdzie, trzymajcie kciuki :)

Gość gość
dzieli nas 18 lat ;-)

Gość gość
Gośc powyżej Ile jesteście już ze sobą?

Gość gość
niecale 2 lata, zaczelo sie od przyjazni

Gość tiru tir
a ile masz lat ?

Gość gość
Łączmy się :D JA miała duże obawy co do tego co powiedzą ludzie na ulicy, ile razy ktoś się za nami obróci i przede wszystkim myśl innych (jak to w Polsce bywa), że chodzi o kase..

Gość gość
mam 24 ;-) ale znalismy sie duzo wczesniej, kumplowalismy sie

Gość gość
mam 19 a moj facet 34, i kto nas pobije? mimo to dogadujemy się świetnie. może przez to że obracam się w gronie raczej duzo starszych ludzi i ta roznica nie jest zauwazalna

Gość gość
autorka Cie pobila bo ich wiecej dzieli

Gość gość
Ja mam 24 , moj partner 43, jesteśmy razem 4 lata.

Gość gość
ja mam 22 lata, on 39. Dogaduje się z Nim jak z nikim innym dotychczas. Charakter, ciało i wszystkie inne ma niesamowite. Cały jest najcudowniejszy. Nigdy nie spotkałam kogoś tak wyjątkowego, mimo swojego młodego wieku. Wcześniej miałam 3 letni związek o rok starszym facetem.

Gość gość
oboje nie mieszkamy w polsce więc nie musimy wysluchiwać nieprzyjemnych komentarzy. apropo dziwnych zwiążkow znam parę gdzie laska wygląda jak niedorozwinięta 12latka a ma 21 lat i faceta okolo 45 lat. dziwnie razem wyglądaja, ale najważniejsze że sa szczęśliwi :/

Gość gość
no włąśnie.. nie mieszkacie w Polsce. My poznaliśmy się w UK i jak powróciliśmy do PL to szlag nas chciał trafić. Ludzie tutaj są obłędnie zakłamani i ograniczeni.

Gość gość
jaki jest zwiazek ze starszym, jaki jest seks. nie wykluczone, ze bede w takim zwiazku

Gość gość
23.00. No właśnie. Wiec problemem nie jest różnica wieku tylko strach przed reakcja otoczenia.

Gość gość
Ok, ale...Czy nie myslicie czasem o tym, ze partner moze zachorować? Ze trzeba sie bedzie nim opiekować? Ze wcześniej umrze, a Wy zostaniecie same, jako wdowy na przykład...A załóżmy, ze teraz macie 20 lat, a facet 40, ale za 20 lat to Wy będziecie miec 40, a on 60... Wówczas juz raczej nikogo nie znajdziecie... A za co będziecie żyły jak partner bedzie niezdolny do pracy???

Gość gość
sama bede pracowac, nie pozwole m sie tak szybko zestarzec, zawodowo pracuje zwlaszcza ze starszymi ludzmi, takze wiedze mam na ten temat, zadbam o jego zdrowie, sprawnosc itp

gość Nawet młoda osoba z dnia na dzień może zostać kaleką lub ciężko zachorować. Wiążąc się z kimś, powinno się mieć to na uwadze. Wiek tutaj nie ma większego znaczenia.