Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz nie ma na mnie ochoty

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym zeby moj maz byl bardziej na mnie napalony... Czasami zlapal za tylek... Pokazal ze mnie pragnie... Jest ladna i seksowna, faceci sie za mna ogladaja a moj maz mnie nie pozada. Seks zawsze inicjonuje ja, czesto mi odmawia... Nie tak sobie wyobrazalam zwiazek malzenski :-(

Gość gość
powies nad Waszym małżeńskim łóżkiem plakat z Dodą albo z Liszowską zależy który typ rusza Twego faceta

Gość gość
Schudnij, umyj tłuste włosy, wykap się, wydepiluj nogi i zmianę z jego strony zobaczysz od razu ;) Nie dziekuj mi za radę, lubię bezinteresownie pomagać innym :)

Gość gość
dziekuje. myłam się w lipcu , oszczędzamy bo woda droga a my kredyty splacamy

Gość gość
Biegam, jestem szczuplutka, zgrabna, czysta, zadbana. Pracuje w biurze, dobrze zarabiam, mam poczucie humoru, jestem bardzo popularna w pracy i wsrod znajomych. A mimo wszystko mnie nie chce :-(

Gość gość
Kazdy inny facet sie za mna oglada, a moj maz mnie nie chce *****c! Nie lapie za tylek, nie pokazuje ze mnie chce!!!

Gość gość
Zostane twoim dupcusiem . Daj nr tel:-)

Gość gość
a może jesteś za popularna ? może woli normalne kobiety nie wychylające się z szeregu , ja nie lubie ludzi o twoich cechach wręcz mnie denerwują i nie chciałabym gadatliwej koleżanki która ciągle musi być na tapecie bo lubi a co dopiero drugiej połówki

Gość gość
Widocznie nie jest tak cudownie jak nie ma ochoty Cię bzykać

Gość gość
Małżeństwa wymyślono, gdy ludzie z trudem dożywali do 40-tki. Teraz już by ten pomysł nie przeszedł...

Gość gość
Nie jestem arogancka ani denerwujaca pod zadnym wzgledem. Z natury we wszystkich widze cos dobrego i staram sie usprawiedliwiac zle zachowanie innych. Maz wiecznie zmeczony... Jak tylko zasugeruje seks szuka wymowki. Mamy po 29 lat...