Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem rozmawiać z facetami którzy mi się podobają

Polecane posty

Gość gość

O ile w towarzystwie innych facetów czuję się w miarę swobodnie i potrafię bez problemu pogadać na różne tematy, to przy tych, co trzeba regularnie zaliczam wtopy. Nawet rozmawiając z nimi na fb odczuwam potężne skrępowanie i momentami nie wiem, co mam napisać. Z tego powodu z czasem maleją też moje szanse u nich - o ile najpierw są mnie ciekawi, to potem jakby ich zainteresowanie się zmniejsza. Wczoraj napisał do mnie znienacka facet, który mi się podoba od jakiegoś czasu, i choć na początku wszystko wskazywało, że miło spędzimy wieczór (pojawił się pomysł wypadu na kawę) to potem on zaczął odpisywać dość zdawkowo, aż w końcu zaprzestał. Jest mi przykro. Nie wiem co takiego zrobiłam... :(

Gość gość
Mam to samo. Zatyka mnie i koniec. Rumienię się jak nastolatka i gadam suchary dukając. Jednak gdy facet mnie nie interesuje to luz i swoboda. I bądź człowieku mądry.... Co najlepsze, zatyka mnie nie tylko przy facetach którymi jestem zainteresowana tylko przy wszystkich przystojnych. Masakra.

Gość gość
ja mam odwrotnie gadam jak najęta ,mam supoer humor i jestem podjarana .Nie trawie tych którzy mi sie nie podobają , nie gadam i probuje ich omijac !

Gość gość
Współczuję, znam to z autopsji. Nie jestem brzydka, mam adoratorów, których i ja często darzę czymś więcej niż tylko koleżeńską sympatią, ale niestety jestem nieśmiała i momentalnie się blokuję w ich towarzystwie. Nie wiem, jak temu zaradzić. Próbuję żartować, ale ostatnio chyba tym sobie bardziej zaszkodziłam, niż pomogłam.

Gość gość
faceci mają to samo z tym że nam się wydaje że tylko my to mamy a wy nie xD

Gość gość
A ja uważam, że fajnie mieć taką nieśmiałą dziewczynę!

Gość gość
nie jestem nieśmiała,tylko zwyczajnie głupio mi ze nienawidze tego kogoś :D i jak mu to przekazać?

Gość gość
"Nienawidzę" to duże słowo...

Gość gość
No co ty. Z nieśmiałych faceci mogą się co najwyżej ponabijać... Wiem, bo sama to przeżyłam na własnej skórze.

Gość gość
barachło 👄 :D sorry