Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

los pitufos

Dlaczego wszyscy ignorują problem dzieci i dorosłych

Polecane posty

Chodzi o dyskalkulię, dysleksję, dysgrafię i dysortografię, uważają, że to jest lenistwo. Nikt sobie nie zdaje sprawy, że to jest poważna sprawa i taki człowiek powinien mieć ulgi w życiu.

Gość gość
przestań idiotko ciągle wypisywać o ludzaich, którym należą się ulgi w życiu. Osobiście nie uważam, żeby ludzie z tymi wszystkimi "dys..." byli leniwi. Uważam, że to najzwyklejsze debile.

Gość gość
miałam czarny nick też pisałam o dysleksji pewna osoba się ze mną nie zgadzała i uważała to za nieuctwo niestety była to modka i mnie zbanowała

Gość gość
Bez kitu, ona ciągle o jakichś ulgach pisze. :D Czyli jest leniwa i ciągle tylko szuka socjalu. :D Weź ty idz na socjal i tyle. Będziesz miałą co chcesz. :D

Gość gość
Za wszystko się należą ulgi. A jak ktoś ma krzywy nos to należy mu się zapomoga bo to realnie utrudnia znalezienie porządnego zatrudnienia. Mam wymieniać dalej? :D Życie jest po prostu niesprawiedliwe :D Wszyscy powinniśmy mieć ulgi i socjal :D

Gość gość
mi najbardziej przeszkadzają wypowiedzi na forum typu kup słownik

Gość gość
więc należy ci się ulga na słownik, 50 zł

Gość gość
A ja jestem niska! Też chcę jakąś ulgę, przyjmę czeki.

Gość gość
nie chodzi o ulgi tylko o chamskie wypowiedzi ja się w szkole uczyłam bardzo dobrze oczywiście oprócz języków kiedyś w szkole pani miała zrobić dyktando podała słówka ja je cały czas wkuwałam na pamięć no i co z tego i tak pałę dostałam :(