Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak NAJSZYBCIEJ zapomnieć o BYŁEJ?!

Polecane posty

Gość gość

jestem zmęczony bo codziennie odwiedzam profil byłem żeby sprawdzić czy coś się zmieniło, to chore bo minął rok od końca 3 miesięcznego związku a ja mimo tego że uważam ją za szmatę i tępą kurwę, manipulantkę i okropną babę, wszystko robiła i jak mnie oszukiwało jest dla mnie jasne to nie potrafię się pogodzić z tym że ona może mieć mnie gdzieś. Po prostu kazde info o niej podnosi mi ciśnienie. Najgorsze jest to że studiuję ten sam kierunek co ona i każda rzecz którą się uczę mi o niej przypomina bo z nią o tym dużo rozmawiałem. Jak zapomnieć, bo mnie to męczy, chciałbym mieć ją gdzieś!

Gość gość
jesteś chory z nienawiści, a na to może pomóc tylko lekarz psychiatra.

Gość gość
też byłbyś chory jak puściłaby się z twoim kumplem, przynajmniej wyszło z kim miałem do czynienia

Gość gość
jakimi ludźmi się otaczasz, tak masz. podejmij leczenie i nie piszę tego złośliwie.

Gość gość
takimi jacy są, niestety ale 90% ludzi jest takich, ci normani odizolowuja sie od reszty, proste

Gość gość
Przejdzie ci, też tak zaglądałem. Ale czas zrobi swoje.

Gość gość
właśnie ten czas boli mnie najbardziej, już raz coś takiego miałem, nie do swojej dziewczyny a inne w której się zakochałem a ona robiła sobie ze mnie jaja i trwało to łacznie ok 20 miesięcy! z tym że w czasie ostatniej rozmowy całkowicie mi przeszło bo nabluzgałem czego tym razem nie zrobiłem, bez bluzgów prawie 6!

Gość gość
Co?? ile ty masz lat ?