Gość i_amwe Napisano Październik 2, 2014 Pewnego razu wszedlem na strone dla gejow i tam umowilem sie ze starszym facetem. Chcialem pogadac bo ciekawilo mnie jak to jest z nimi. Przyjechal autem wsiadlem i pojechalismy do lasu w ciche miejsce gdzie nikt nie chodzi. Powiedzial zebysmy poszli do tylu i tam gadali. Zgodzilem sie wiec siedzielismy z tylu nagle on zaczal sie rozbierac i mowi zebym zrobil to samo, po chwili zastanowienia zrobilem to. Siedzielismy nago i dalej gadalismy, patrzalem na jego penisa i widzialem ze stawal mu. Po pewnym czasie przysunal sie do mnie i zaczal mnie calowac po szyi policzkach( usta odsuwalem), i klatce. Jego rece wedrowaly po moim brzuchu k*****e plecach, zaczal mi stawac wiec wzial go do buzi, chwile obciagal. Zaczal dotykac moich nog i tylka, masowal moje posladki. Chcial bym mu o******al lecz ja nie chcialem wiec wzial mnie polozyl na plecach rozlozyl mi nogi i powiedzial ze zerznie mnie jak k****. Zamurowalo mnie, nie bylem w stanie nic zrobic. On uniosl moj tylek wycelowal swoja duza pala otwor i zaczal wkladac. Strasznie bolalo ale ja tylko jeczalem. Najpierw wkladal powoli a pozniej szybciej czulem jak jego jajka obijaja sie o mnie a jego k***s jeszcze szybciej sie rusza. Calowal mnie po szyi a ja tylko moglem odwrocic glowe na bok by nie calowal mnie w usta i stekac. Czulem sie jak d****** Facet mnie ***** bez gumy a ja nic. W pewnym momencie poczulem jak jeszcze przyspieszyl i sie spuscil we mnie. Od tamtej pory czasami sobie o tym mysle i czuje ze podobalo mi sie jak bylem taka k***a ale z drugiej strony bardzo lubie kobiety. Co mam zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach