Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pałka się przegła

Ile kalorii jeść POMOCY

Polecane posty

Pomocy. Wg kalkulatora moje CPM dla obecnej wagi to 1897 kcal. Dla wagi która chcę osiągnąć to 1792 kcal. Od 3 tygodni jestem na diecie 1200 kcal i schudłam 10 dag - błąd statystyczny wręcz. Ile powinnam jeść żeby schudnąć?? Jakieś 1400 - 1500 kcal?

Gość gość
zeby schudnac trzeba spalac wiecej kalorii niz sie pochlania. nawet jak zjesz 500 kalorii a bedziesz tylko lezala to i tak nie schudniesz. pamietaj ze zaladek zawsze musi byc pełny.

Gość gość
nie ważne ile jesz ważne co jesz... bo 500 kcal czekolady a 500 kcal sałaty zielonej inaczej zadziała. raczej napisz co zjadasz, a nie ile kalorii ;) poza tym może tez źle liczysz.. zaniżasz sobie, albo nie liczysz wszystkiego

Gość gość
jakby jadła 500 kcal, to by na pewno schudła nawet leżąc w łóżku 24 godziny na dobę. autorko, ja sie odchudziłam bardzo skutecznie tnąc kalorie, ale była to moja pierwsza dieta i pierwsza próba utraty wagi, jak się odchudzasz po raz n-ty, to już jest inaczej. poza tym 3 tygodnie to mało, zresztą to jest tak, ze waga stoi i stoi, a później w krótkim czasie poleci kilka kilo od razu, więc nie upadaj na duchu. może też źle się ważysz- najlepiej rano o stałej porze po wydalaniu. i waga to nie wszystko- może np mieścisz się już w dotąd za ciasne jeansy? warto tez zmierzyć poziom tłuszczu, np w fitess klubach maja takie maszyny i wtedy jasno widać ile tłuszczu straciłaś

Gość gość
ja jadlam na 500 kcal, co chcialam i chudlam , tyle ze jak sie zje np czekolade cala no to juz limit wyczerpany i koniec na tym ale chudlam

Gość gość
mi chodziło o to że nie ważne czy jesz 1200 kcal czy 1500 kcal. wazne co jesz? i czy liczysz prawidłowo kalorie...

Gość gość
Mam kontuzję nogi i nie mogę za bardzo chodzić ani tym bardziej ćwiczyć, jem 1200 kcal i schudłam 2 kg przez 3 tygodnie. Ten sam rezultat z ćwiczeniami osiągnęłam w tydzień - jak się nie ruszasz, a jesz mniej to schudniesz, ale wolniej i mniej efektywnie.

Gość gość
zależy co takiego jesz ? i jak liczysz te kalorie?

Gość gość
Polecam coś takiego to dla osób co nigdy nie ogarną co to jest dieta z deficytem kalorycznym i są zbyt tępi żeby liczyć Kcal www.limvena.pl