Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozliwe żeby facet pisał porzedniego dnia często

Polecane posty

Gość gość

że chce się spotkac itd, zyczył milej nocy, a dzisiaj olał? bo nie odzywa się od rana ,a zawsze rano pisał..

Gość gość
Moze nie ma czasu :)

Gość gość
no może bo w sumie jest w pracy... ale sie juz martwię bo zawsze z samego rana pisał, a już 11, znamy się od niedawna i dlatego nie jestem go pewna, a z olewaniem już się spotykałam wcześniej... Ale wczoraj pisał sporo do mnie i planował nasze spotkanie, jak pisałam wysłał smsa na dobranoc... więc chyba by był dziwne jakby sobie ot tak nagle dał spokój przez noc , czy jak myslicie?

Gość gość
a ty nie możesz ruszyć mozgownicą i pierwsza coś napisać?

Gość gośćia
Może śpi, albo jest zajęty bardzo w pracy? A pisałaś do niego czy czekasz, aż się odezwie pierwszy? Nie panikuj, wiele rzeczy może to tłumaczyć, może nie ma nic na koncie? Może zostawił telefon w samochodzie? Albo się rozładował? A nie możesz do niego zadzwonić i zapytać się co tam?

Gość gość
Jeszcze trchę poczekam i może sama napiszę... W sumie to nie lubię na poczatku się narzucać bo wcześniej źle sie to konczyło, mam już ponad 20 lat więc dzieckiem nie jestem ,ale tak faceci mnie nauczyli :O oni tacy już są ,że jak wyczuja na poczatku ,że ci zbytnio zalezy t już koniec

Gość gość
A na czym to olewanie polega?

Gość gość
Na pewno nie śpi, jest w pracy , może faktycznie jest zajety jak piszecie...ale czuje juz lekki niepokój

Gość gość
Na tym polega, że zwykle poznaje jakiegos faceta, dorosłego z pozoru odpowiedzialnego i w ogóle , a jak tylko ten facet wyczuje ,że mi zalezy na początku to sie wycofuje dlatego boje się pokazywac na początku ,że sie jakos w to zaangażowałam :( Nie lubię gierek ,ale faceci mnie do niech zmuszają

Gość gość
A co to za narzucanie się gdy napiszesz Hej co tam jak tam samopoczucie? A nie pomyślisz, że jemu może się wydawać, że to on się narzuca? Mówisz że nie jesteś dzieckiem ale jak dziecko się zachowujesz. Wszystko z umiarem, ale ty tez się nim zainteresuj, a nie tylko on.

Gość gość
no może i racja, ale faceci są dziwni i cholera wie czy on tego nie potraktuje jak narzucanie, ja już ich nie rozumiem, dla mnie są mało logiczni i ich zachowanie

Gość gość
ale może spróbuje cos napisać , jeszcze chwilę poczekam żeby nie wyszło ,ze jestem taka niecierpliwa

Gość gość
Być może jest zajęty, a jest też taka opcja ,że specjalnie nie pisze żeby sprawdzić czy się odezwiesz, faceci lubia takie gierki niezależnie od wieku. Może sprawdza czy Ci na nim zalezy ,ale nie w negatywnym sensie,ale może nie chce sie narzucać

Gość gość
rany laska, facet nie pisze kilka godzin i już panika? :O weź nie przesadzaj...

Gość gość
absolutnie niemożliwe na pewno umarł