Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Philips87

monitoring gps wrocław

Polecane posty

Gość Domsi
Również mam dobre opinie na temat monitoringu gps

Gość Hubert S
Ja również jestem zdania, że warto ale najlepiej przekonać się o tym bezpośrednio na swoim przykładzie bo wtedy widzimy realne korzyści jakie przynoszą dane rozwiązania. U nas wykorzystywany jest system Flotman https://www.flotman.pl/lokalizacja-gps/samochody-ciezarowe/ w zakresie którego mamy nie tylko możliwość prostej lokalizacji samochodów, ale też inne jak m.in zabezpieczenie przewożonych ładunków, czy naprawdę świetną integrację z giełdą Trans24 i TimoCom, która pozwala nam na zwiększenie ilości zleceń i też samochody praktycznie nigdy nie jeżdżą na pusto.

Gość Szymon

Ja korzystam już od lat z systemów transmobil, które dotarły do nas szybko i szybko zadomowiły się na stale. Bardzo profesjonalne podejście, świetny serwis i pomoc, a sam sprzęt wysokiej jakości

Gość Kondzio

My zamawialiśmy system transmobil w wawy i jesteśmy zachwyceni jakością i doskonałym podejściem do klienta. Fakt nieco czekaliśmy ze względu na ilość zamówień które mają, ale warto było poczekać!

Gość janeczek

Ja postawiłem również na TransMobil, bez problemu dostarczyli cały sprzet i pomogli w całej procedurze. 

Gość Heniek

Od dwóch lat również stosujemy transmobil-gps.pl i ostatnio wymienialiśmy sprzęt na najnowszej generacji. Można mu zaufać i cieszyć się z naprawdę świetnej jakości na codzień.