Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __chlopak_

Dlaczego one chca zwiazku

Polecane posty

Gość __chlopak_

Hejka, Korzystam z czatu jako formy poznania nowych znajomości. Rozmawiam z dziewczynami, wymieniam się zdjęciami i czasem się zdarza, że udaje mi się nawiązać dłuższą znajomość z dziewczynami przy kości, szczupłe nie są zainteresowane. Sam jestem szczupły i nie rozumiem tego wcale, czemu tylko takie. Wracając do tematu, te dziewczyny które poznaje po pewnym czasie zaczynają na coś liczyć. Nie mówią tego wprost, dają to do zrozumienia. Asekuracyjnie mówię, ze nie jestem zainteresowany związkami, ale nic to nie daje. Im bardziej się opieram, tym one bardziej są nachalne. Problem w tym jest taki, że nic do nich nie czuje, jestem tylko dobrym kolegą. Tak poza tym nie są w moim typie, więc nie mam ochoty na spotkania, w których istnieje ryzyko, że będą chciały sie całować itp. Co mogę zrobić żeby je zniechęcić? Robienie z siebie idioty nie pomaga, niedostępnego również, udawanie osoby która traktuje laski jak zabawki, też jest na nic. Dodam, ze jestem przeciętny z wyglądu.

Gość gość
grube desperatki szukają frajera... a daj sobie spokój po co z nimi rozmawiasz? nikt normalny słonicy nie chce ale do nich nie dociera że trzeba ograniczyć niezdrowe żarcie... i weź z taką miej dzieci