Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zemsta na eks

Polecane posty

Gość gość

Osoby,ktore brzydza sie zemsta prosze nie czytajcie. Natomiast jesli ktos ma fajny pomysl to czekam.Najkrocej jak sie da. Bylismy razem 4 lat. Wielka milosc,plany, obietnice. W miedzy czasie dwie zdrady,ktore wybaczylam. Na koniec zostawil mnie dla innej (20 latki),ale jak widac szybko sie skonczylo. Odzywa sie,ale prostak nie przeprasza i nie blaga o szanse tylko wypisuje jak mu brakuje mojego ciala. Coraz ostrzejsze smsy. On chyba nadal nie pojal,ze moje zycie runelo w gruzach po tym jak odszedl. Dlugo sie ludzilam,ze wroci,ale nie o taki powrot mi chodzilo. Mam ochote spotkac sie z nim na ten "seks" i jakos go upokorzyc. Macie jakis pomysl?

Gość gość
tak nigdy nie wybaczac zdrad :D co ci zreszta on sam tlumaczy dosc obrazowo przy okazji - co bys zrobila jakby po raz kolejny odwalil szopke z przeprosinami? :D

Gość gość
ale nie odwalil wiec nie ma co mowic. prosze nie potrzebuje tutaj wykladow z tego jakie bledy popelnilam.ja kochalam wiec wybaczalam i juz.tak samo jak nie mowicie,ze najlepsza zemsta to go olac bo temu palantowi wszystko uchodzi plazem.wiele kobiet skrzywdzil,ale kazda wlasnie tak jak ja czekalam,ze wroci.a ja nie chce go zabic czy uciac mu ptaka tylko utrzec nosa.

Gość gość
Ja mam pomysł, wylej se kubeł zimnej wody na łeb.

Gość gość
zrob mu loda i zacisnij zeby na nim gdy juz sie bedzie chcial spuscic

Gość gość
Chcesz się zemścic? ignoruj go . to zaboli najbardziej, ale mam wrażenie że wcale tego nie chcesz..co to znaczy "mam ochoę na seks z nim" bo nie rozumiem. Też mi zemsta, juz bardziej jego ego by chyba nie mogło urosnąć, wake up !

Gość gość
Uchodzi mu płazem, bo jak widać wybiera sobie na partnerki idiotki, które mu wszystko wybaczają :P A zemstą jedynie się ośmieszysz i poniżysz, facet będzie miał ubaw jak opowie o tym znajomym.

Gość gość
chyba nie przeczytales/as ze zrozumieniem. on mi pisze wprost ,ze ma ochote na seks,ze moze przypomnimy sobie jak to bylo. a ja chce go upokorzyc. mam ochote napisac do jego eks dziewczyn zebysmy razem go odwiedzily albo wycignac go gdzies w plener i uciec z jego ciuchami. tylko wiem,ze to pewnie nie wyjdzie.jak widac na kafe sa sami przykladni obywatele.

Gość gość
Nasraj mu na twarz w trakcie facesitting, tylko przed weź coś na przeczyszczenie :P

Gość gość
kajdankai przkłuć do kaloryfera i zrobić parę fotek jak już będzie na golasa,a potem wysłać do znajomych

Gość gość
Zaproś go na seks, po czym jak przyjdzie, to nie wpuszczaj do środka, tylko powiedz: O przepraszam Mieciu czy jak mu tam, ale nie mam nastoju. pa! Najlepiej zrób to przez domofon, żeby Ci drzwi od mieszkania czymś nie upaprał ze złości.

Gość gość
albo wycignac go gdzies w plener i uciec z jego ciuchami x Się dziecino komedii naoglądałaś.

Gość gość
a moze jak na filmach jakis srodek przeczyszczajcy do winka dolej. tylko ciekawe czy to tak dziala,ze zaraz sraka pojdzie

Gość gość
Nasraj mu na twarz w trakcie facesitting x na coś takiego to bym nie wpadła i w sumie to najlepszy z pomysłów i na miejscu autorki bym się nad tym zastanowiła :) ciekawe jaką minę miałby facet?

Gość gość
nagrac i wyslac jego mamusi na swieta :)

Gość gość
Wcisnij sobie cala tube jakiegos gelu, jak wejdzie i sie zapyta co to ? to mu powiedz jestes dzisiaj trzynasty

Gość gość
gelu = hahahahha :) gel a nie mozna po prostu żel?

Gość gość
Ech dzieci, dzieci, co za pomysły.... JA nie mam lepszego, może weź jakiegoś duuużego osiłka, żeby grał Twojego nowego faceta, spotkajcie się we troje i zaproponuj mu żeby sobie popatrzył jak uprawiasz z nim seks. To mu się przypomni. Oczywiście żądnych trójkątów! Tylko patrzenie.

Gość gość
Jak mu nasrasz na twarz, to i pościel obsrasz i materac, a on jeszcze będzie się w coś wycierał. To kiepski pomysł.

Gość gość
Jak mu nasrasz na twarz, to i pościel obsrasz i materac, a on jeszcze będzie się w coś wycierał. To kiepski pomysł. x Niech idzie do niego, a nie u siebie w domu... jego pościel, jego materac :P

Gość gość
no tak, tylko że potem będzie musiała się jeszcze ubrać, wyjść stamtąd a on się może wściec. Ja bym nie ryzykowała. Lepiej go rozpalić, a potem nie pozwolić na realizację i nie spotkać się z nim. To go zaboli dużo bardziej.

Gość gość
co wy macie z tym straniem? sami fetyszysci! a nie moze np isc do niego i wsadzic sobie jego szczotki do zebow do tylka? a potem powiedziec o kur dostalam okresu

Gość gość
zanim mój były przyszedł po swoje rzeczy to nasikałam na nie i wysuszyłam a szczoteczką do zębów wyszorowałam kibelek. Był straszną sknerą, zabierał nawet kondomy, które kupił i kilka z nich poprzekłuwałam igłą (w miejscu, w którym na opakowaniu były napisy, a później wygładziłam sreberko tak, żeby nie zauważył). Wiem, że to dziecinne ale wtedy poprawiło mi samopoczucie ;-)

Gość gość
Zrób mu psikusa i zajdź w ciąże

Gość gość
Umow sie z nim na ten seks w najdrozszym hotelu i nie przyjdz:) zwodz go do samego konca smsami ze korek na miesice, ze sie troche spoznisz, jednoczesnie pisz mu seksowne smsy niech sie napali a po 2 godzinach czekania powiedz spytaj sie czy milo czeka sie na cos co nie nadejdzie? Tak jak ty czekalas az zmadrzeje:)

Gość gość
niech miktos wyjasni dlaczego idiotki wybieraja toksyczne relacje zamiast wlasnej higieny psychicznej? to jakis fetysz czy ci az tak boltza brak?