Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiem Wam prawdę o UK bajkopisarze

Polecane posty

Gość gość
Normalny człowiek nie oburza sie i nie wyzywa innych.

Gość gość
Mi tez wpada ponad 400 f na miesiac na dziecko i nie narzejam ciapaci maja brac a my nie? Ale wy jepnieci jestescie :D a tak miedzy bami to kto hy nie wzial 5tys funtow do reki z was tutaj wielce sie oburzajacych heh...smueszne ludziki zamiast smecic na forum lepiej sie wezcie do pracy kobkretnie :)

Gość gość
Zawiść zazdrość bo oni brac nie moga nikt im nie da a na pewno by wzięli :D Tacy honorowi hahhahahahhahhaha no a jakże . Jak nie ma możliwości to sie honorem zasłaniają , zaklamancy. Jak tacy honorowi to po huj przyjeżdżają do. UK ? Chyba po lepsze zycie tu przyjechali, a moze po to zeby jak najwiecej sie naturach i polowe oddac w rencie i w podatkach hahhahah no ich wybor. Ja mam ponad 300 f tygodniowo z benefitow , drugie tyle zarobie możecie mi skoczyć !

Gość gość
A co to za różnica czy pracujesz za 900 zl czy 900 funtów bądź euro ? Nigdzie za tyle żyć godnie nie będziesz xxx Z twojej wypowiedzi od razu widac , ze w Polsce mieszkasz :) 1 zl=1€=1£ Ja za paliwo place 1.52 € a ty placisz ile ? 6 zl za litr ? Za twoje 6 ja moge kupic bez mala 4 litry :) Kupisz chleb za 1 zeta ? Pudelko pomidorow za 89 groszy czy 2 litry mleka za 1.50 zl ? Ja tak :) Wlasnie sa u mnie przyjaciele z Polski.. I nadziwic sie nie moga jak u mnie jest tanio ! A jak juz chcesz przeliczac.. To co lepiej wyglada 900 PLN czy 3600 PLN (900 €)

Gość gość
Wiadomo ze w uk jest tańsze zycie i ogólnie łatwiejsze bo przelicznik 1£ = ok 5 zł Czyli wszystko 5 razy tańsze Proste Tylko idiota tego nie zrozumie

Gość gość
Bo autor posta to jest wlascie IDIOTA-TROLL KAFETERYJNY Jemu w UK nie wyszło i teraz w ramach zazdrości ,siedzi tylko na forum i co 5 min zakłada ciagle te same tematy i obraza w nich innych polaków

Gość gość
Ja pracuje i pobieram zasilek na dziecko. O zasilek wystapilam po namowach pani z councilu. Stwierdzila ze jezeli angielskie nieroby zyja na zasilkach nie pracujac to dlaczego ja mam nie miec choc troszke od panstwa skoro oplacam podatki. Zaznacze ze byla to angielka