Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matce mojego narzeczonego odbija kompletnie

Polecane posty

Gość gość

Kobieta ma 43 lata i od października rozpoczyna studia bo wcześniej nie mogła. Urodziła mojego facetaa jak miała 19 lat, nie podchodziła do matury, skończyła ogólniak. W wieku 37 lat zapisała się do szkoły policealnej, skończyła dwa kierunki szkół policealnych a teraz oznajmiła wszystkim, że wybiera się na studia. Jestem w szoku, tłumaczy się tym, że w pracy tego od niej wymagają. Ale nie pomyślała o jednym, co będzie jak urodzę dziecko, kto mi pomoże. Rodzice mi powiedzieli, możemy wam jedynie pomóc finansowo a w opiece nad dzieckiem nie mamy za bardzo na to czasu. I co teraz??? Chłopak ma jeszcze dziadków, może oni by się podjęli opieki (chociaż też są ludźmi pracującymi). W dodatku na stare lata baba będzie robiła prawko, przecież ona jest już na to za stara.

Gość gość
alez pomyslala o wszystkim, lacznie z tym ze TY bedziesz matka swojego dziecka a nie ONA

Gość gość
"I co teraz?" -zaszyj szpare az tesciowa skonczy studia :D

Gość gość
Ja piedziele to chyba prowokacja bo nie wierzę, że ktoś może coś takiego pisać. Chce to se idzie na studia wolny kraj ma się Ciebie pytać o zdanie?

Gość gość
widze że jesteś głuupia jak but ! Ty nie masz pojecie w jakim wieku są studentki , na moim wydziela są dwie przyjaciółki jedna ma 72 i druga 75!! tak 75 i twierdza ze dopiero teraz dojrzały i to dla nich bardzoe ciekawe przedsięwzięcie

Gość gość
Od opieki nad dzieckiem są rodzice, a nie dziadkowie, czy ktokolwiek inny.

Gość gość
Zmień narzeczonego na takiego, którego matka (a najlepiej i ojciec) zdeklarują się już po pierwszej randce, że będą wam siedzieć z dzieckiem. A swoją drogą udało ci się prowo, dziecino.

Gość gość
Pewnie prowokacja !!!!! Otoz autorko od wychowania twojego dziecka to jestes przede wszystkim ty i twoj narzeczony . A ty jestes w ciazy czy jeszcze nie , ale z gory myslisz co bedzie gdy ... A tesciowa ma prawo isc na studia jesli chce .

Gość gość
A jak skończy jedne to zrobi jeszcze p[odyplomowe a póżniej uniwersytet trzeciego wieku i masz przechlapane!

Gość gość
"Zmień narzeczonego na takiego, którego matka (a najlepiej i ojciec) zdeklarują się już po pierwszej randce, że będą wam siedzieć z dzieckiem. A swoją drogą udało ci się prowo, dziecino." XXX Powinna poszukac takiej , ktora bedzie uczestniczyla w poczeciu wnuka . Nie wiem moze , trzymala jajka czy dopingowala .

Gość gość
I tu też założylaś ten sam temat? przeciez to głupie...