Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozbyłem się całkowicie pociągu seksualnego do kobiet i jestem bardzo szczęśliwy

Polecane posty

Gość gość

miałem wysoki popęd i testosteron, ale wprowadziłem kilka zmian w życie. Przestałem interesować się kobietami, zaprzestałem jakiejkolwiek aktywności seksualnej, nie dopuszczam do siebie myśli i ignoruję wszystkie przekazy o kontekście seksualnym, piję ziółka na obniżenie poziomu męskich hormonów i odnalazłem wreszcie spokój wewnętrzny. Niedługo zacznę biegać i wszystko jeszcze się poprawi...Jestem wolnym człowiekiem. Wolnym od szantażu seksualnego( jedynej broni jaką dysponuje kobieta) i tak już pozostanie. Są ważniejsze rzeczy w życiu, a seks jest do niczego niepotrzebny. To tylko instynkt. Czuję się dobrze i zdrowo.

Gość gość
Tak, chcę coś sprawdzić w tym temacie i dlatego się pochwaliłem, w stosownym momencie napiszę o co mi chodziło.

Gość gość
Nie przeniesie się. Brak to brak. Media za wszelką cenę starają się bombardować nas zewsząd seksualnością i używać tego kiedy się tylko da do manipulacji człowiekiem. Z kobiety robi się towar, który ma się jak najdrożej sprzedać i to do tego robi się w taki sposób, że ona nie czuje się towarem, tylko osobą na piedestale, uderzając w seksualność ludzi najłatwiej nimi manipulować i wyprać im doszczętnie mózgi. Po prostu jesteśmy jak niewolnicze maszyny, które trzeba odpowiednio ustawić. Potem zarówno jedna jak i druga strona ma obsesję na punkcie atrakcyjności seksualnej, wydaje kupę pieniędzy, spada poczucie własnej wartości, koncerny zarabiają świetnie na propagowaniu kobiety i faceta, jako idealnych obiektów seksualnych. Człowiek przestając przejmować się seksualnością przestaje mieć kompleksy, bo nie ma do nich podstaw, bo niczego nie potrzebuje i nie musi kupować.

Gość gość
To ciekawe. Długo trwał ten proces? Myślę o czymś podobnym, ale fakt faktem, że brakuje mi silnej woli.