Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulina 12

kiedy powinnam zrobic test ciazowy

Polecane posty

czesc dziewczyny pisze do was bo na pewno któreś z was są bardziej obeznane w tym bardzo staramy się z mężem o dziecko współżyliśmy w dniu owulacji czyli było to 20 września bo tak mi wykazał test owulacyjny od kilku dni pobolewa mnie brzuch tak jak by się trochę większy zrobił piersi może troszeczkę urosły ale mnie nie bolą jeśli chodzi o okres to mam nie regularny powinna go dostać 8 pażdziernika dzisiaj wykonałam test rano i wyszedł negatywny czy to jest może za wcześniej aby cokolwiek wyszło

Gość gość
poczekałabym do dnia planowanej miesiączki z testem

czyli powinnam powtórzyć test w dniu okres bo ten test może być mylny bo za niskie mam poziom hormonu ciążowego

Gość gość
test robi sie najwcześniej w dniu planowanej miesiączki- powinnaś to wiedzieć, skoro starasz się o dziecko

Gość gość
wcześniej 100 procent pewności da Ci test ciążowy z krwi

tak tylko nie którzy robią 10 dni po stosunku i maja pewny wynik dla tego do was pisze jak naprawdę powinno się zrobić

tak tylko ja mieszkam za granica i tuja jakiekolwiek badania krwi się robi to czeka się ponad tydzień czasu

Gość gość
najwieksze stezenie hormonu bedzie w dniu planowanej miesiaczki z porannego moczu

Gość gość
10 dni po stosunku test ciążowy NIE JEST WIARYGODNY, bo zagnieżdżenie może nastąpić nawet 12 dni po stosunku, dostałaś już odpowiedź, kiedy robi się test, to po co gdybasz, zresztą w instrukcji jest to również napisane

Gość gość
a tak poza tym test domowy robi się najwcześniej 14 dni po owulacji

chciałam się upewnić kiedy jest wiarygodny wynik bo tyle się na czytałam ze sama się już zamotałam dla tego pisze na forum do dziewczyn które znają się na tym najlepiej dzięki za informacje zrobię w dniu planowanej @

Gość gość
Zacznijmy od tego, ze test owulacyjny nie pokazuje kiedy owulacja wystepuje tylko kiedy moze wystapic. Moze byc tak, ze jest to tego samego dnia co pozytywny test, a moze to byc dopiero ok 2 dni pozniej. Ja wlasnie tak mam bo oprocz testow mierze temp i obserwuje sluz.