Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO MYSCLICIE O TEJ MARYNACIE DO KURCZAKA

Polecane posty

Gość gość

Wyczytalam ja ze strony Magdy Gessler ;] Kurczak z rożna - z piekarnika - PRZEPIS NA MARYNATĘ (na 1 kurczaka): 1 łyżeczka kurkumy 2 łyżki lubczyku pieprz czarny grubo mielony (łyżeczka) imbir suszony (pół łyżeczki) papryka ostra (łyżeczka) musztarda rosyjska (pół słoiczka) majeranek (2 łyżki) sól (łyżeczka) sok z 1 cytryny 2 ząbki czosnku Robicie takie marynatay?

Gość gośćautorka123
Zrobilam kurczaka w tej marynacie i probowalismy go jesc na kolacje :P OHYDNY. absolutnie nie polecam. Nie wiem co ludzie widza w tej kuchni Gesslerowej bo juz drugi podany przez nia przepis i wychodzi jakies paskudztwo a gotowac umiem [ prowadze poczytnego bloga kulinarnego] Ale jestem wsciekla

Gość gość
Bylam kiedys w restauracji M. Gessler i potwiierdzam wcale nie jest smacznie. Jedzenie takie sobie. Ja dostalam akurat zimna zupe a kelner ruszal sie jak mucha w smole.

Gość gość
ja kupuje gotowa mieszanke z kamisa "przyprawa do kurczaka" wlewam troche oleju, rozgniatam czosnek i gotowe. Nie bawie sie z zadnymi marynatami. Smacznie i zdrowo.

Gość gość
robisz z gotowej mieszanki? I ty to nazywasz zdrowym? Idiotka

Gość gość
ja się nie bawię w takie rzeczy , szkoda mi czasu. a w kuchni używam różnych olejów, zależy do czego potrzebuję, do mięsa inne, do sałatek inne.ale głównie te z serii oleje świata oleofarm.