Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieliście kiedyś kaca moralnego W jakiej sytuacji

Polecane posty

Gość gość
autorka pewnie nawet nie pamięta co robiła po pijaku więc jakim cudem ma mieć moralniaka

Gość gość
Ja też nie miewam moralniaka, bo się nie pakuję w sytuacje, w których mogłabym go mieć. Nie tracę panowania nad sobą po alkoholu, bo za bardzo nie piję i mam niesamowicie mocną głowę na dodatek... Moje zasady są dość liberalne co do seksu, moralniaka mogłabym mieć np. idąc do łóżka z osobą zajętą albo taką która by tego na trzeźwo żałowała. Ale to branie odpowiedzialności za drugą osobę...

Gość gość
To ja jestem autorką i to też mój post o 18:05. I właśnie mój bohater ma mieć moralniaka idąc do łóżka z bliską osobą, która również będzie tego żałowała. W niego jestem w stanie się wczuć, ale w drugą stronę nie. A chciałabym aby ona go obwiniała. Nie wiem jak to ugryźć :D Miał ktoś takiego moralniaka, że jednocześnie żałował własnych czynów a czuł się wykorzystany przez drugą stronę?

Gość gość
Mialam moralniaka po przespaniu sie z moim dobrym kumplem a zarazem przyjacielem mojego juz wtedy bylego faceta...nie widzielismy sie z dwa lata i ponioslo nas na imprezie...

Gość gość
Oj miałam... Jakiś czas temu rozstałam się z moim facetem po 4 latachzwiązku, z rozpaczy umówiłam się z innym i poszłam z nim do łóżka, jednak zrozumiałam że kocham tylko mojego faceta wróciliśmy do siebie ale on o niczym nie wie. Źle mi z tym ale jak bym mu powiedziała on by tego nie przezyl.

Gość gość
Po pijaku poszlam do luzka z moim bylym , na drugi dzien czulam do siebie wstrent piniewaz bardzo mnie skrzywdzil glupia bylam.

Gość gość
Tak , po zbytnim wypiciu alkoholu robilam glupie rzeczy. Moralniak na drug.dzien ogromny.

Gość gość
sumienie to głos Jezusa muwi o tym do faustyny kowalskiej Napisz: Jestem święty po trzykroć i brzydzę się najmniejszym grzechem. Nie mogę kochać duszy, którą plami grzech, ale kiedy żałuje, to nie ma granicy dla mojej hojności, jaką mam ku niej. Miłosierdzie moje ogarnia ją i usprawiedliwia. Miłosierdziem swoim ścigam grzeszników na wszystkich drogach ich i raduje się serce moje, gdy oni wracają do mnie. Zapominam o goryczach, którymi poili serce moje, a cieszę się z ich powrotu. Powiedz grzesznikom, że żaden nie ujdzie ręki mojej. Jeżeli uciekają przed miłosiernym sercem moim, wpadną w sprawiedliwe ręce moje. Powiedz grzesznikom, że zawsze czekam na nich, wsłuchuję się w tętno ich serca, kiedy uderzy dla mnie. Napisz, że przemawiam do nich przez wyrzuty sumienia, przez niepowodzenie i cierpienia, przez burze i pioruny, przemawiam przez głos Kościoła, a jeżeli udaremnią wszystkie łaski moje, poczynam się gniewać na nich, zostawiając ich samym sobie i daję im, czego pragną.

Gość gość
a co za różnica z o cz u przecież i tak nie słychach

Gość gość
Mialem moralniaka jak zdradzilem.

Gość gość
Tak , mialam , jak oszukalam w sklepie.

Gość gość
Tak , przespalem sie z kumpla dziewczyna bo bylismy tacy narobani.

Gość gość
Gosciu slowa Sw. Faustyny sa piekne, dobrze ,ze mamy sumienie,wazne,zeby nie powrarzac tego pamietajcie w zyciu nie popelnia sie bledow sa tylko nauczki .

Gość gość
Już tak nie usprawiedliwiajcie swoich,błędów ;) Nauczki to są w szkole.