Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćxyz

przytyłam 12 kilo szok

Polecane posty

Gość gośćxyz

wiedziałam, że trochę mi przybyło, ale jak weszłam na wagę u kolegi (bo swojej nie mam) To byłam w szoku. Ostatnio gdy stanęłam na wadze to ważyłam 55kg (rok temu) a teraz ważę 67kg przy 164 cm wzrostu. Cieszyłam się że piersi mi urosły, widziałam, że trochę tam brzuszek, no i tyłek ale serio jestem w szoku. Musze kupić do domu wagę i się kontrolować. Rok czasu się nie ważyłam i takie skutki.

Gość gość
Jakbym czytała o sobie, ta sama waga rok temu i ta sama teraz, też jestem w szoku, a ważyłam się u rodziców.

Gość gość
spoko ja w dwa alta 25 ;p - w tym czasie kupiłam samochód i jadałam w kanjpach 2-3 razy w tygodni czego wcześniej nie robiłam tak czesto - teraz żeby w ścinę a dupa na rower ;/

Gość gość
hmm no duzo przytylas ale nie martw sie schudnac tez mozna! ;)

Gość gość
no to trochę przydużo , przy tym wzroście

Gość gośćxyz
Ale ja się dziwię bo tego nie widać, mam kościste dłonie i nogi i ręce ramiona tu mi wystają normalnie kościu troszkę brzuch mam większy tyłek ale kształtny i piersi mi urosły z małego b na d. Dlatego sie dziwię że tyle, wazyłam się potem u koleżanki bo myślałam, że waga zepsuta była u kolegi :) I to samo

Gość gośćxyz
Masz na myśli zdjęcie dziewczyny sprzed schudnięcia? Nie wyglądam tak, bo mam całkiem inną budowę ciała, ja uprawiam sport i u mnie to się całkiem inaczej rozłożyło. Mam szczuplejsze ramiona szyję, większe piersi, mniejszy brzuch ale może większy tyłek, mam mięśnie na udach i łydkach.