Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trzęsienie rąk. słabość. blado. ratunku

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 11 tc. Jestem sama w domu z dzieckiem. Pol h temu bardzo zaczęły mi się trzasc ręce . Nie mogę szklanki utrzymać. Jest mi słabo. Nie wiem co mam zrobić. Napiłam się słodkiej herbaty i zjadłam kostkę czekolady ale nie poprawiło się. Jadłam dziś normalnie co kilka godzin. Ktoś coś doradzi

Gość gość
Do lekarza idź szybko

Gość gość
Kurcze jestem z małe w domu. Mieszkam na wsi. Pogotowie przyjedzie tylko do uzasadnione go przypadku... dzwonić.? Nie poprawia się. A boje się ze mnie wyśmieja na pogotowiu.

Gość gość
A jak zemdlejesz kto Ci pomoże?

Gość gość
Dziękuję za radę. Miałam jakąś zapaść glukozowa. Dostałam królowie i mam jutro do szpitala się zgłosić. Bardzo dziękuję Nie miałam się kogo poradzić. Nie wzięli mnie na pogotowie bo prosiłam bo wtedy mały by na noc w pogotowiu opiekuńczym.

Gość gość
Kroplowke pewnie

Gość gość
A wiem :D kroplowkę :D

Gość gość
Czytam teraz o tej glukozie i wynika ze zjadłam coś nie tak powiem wam co. Może ktoś doradzi. Generalnie dietę mam koszmarna bo mało co dam rade zjeść bez wymiotow Rano o 7 1 tost zytni z plasterki em sera i 1 plasterkiem pomidora. Potem bułkę biała z serkiem almette i plasterkiem pomidora o 11. O 14 pierogi ruskie małe 7 sztuk z solą. O 15.30 dwie duże łyżki lodów waniliowy ch. Potem o 17 odleciałam. To za mało? Czy coś źle zjadłam? Nic innego nie przełkne bo mam straszne mdlosci

Gość gość
Roztyjesz sie jak prosiak na takiej diecie. Sam syf

Gość gość
Praktycznie brak węglowadanów zlożonych pewnie stąd spadek głukozy.Musisz jeść dużo węglowodanów ale złożonych które wolna się wchłaniają i dłużej utrzymują.Np. pierogi na mące razowej, bułkę zastąp chlebem razowym ale prawdziwym, makaron razowy itd.

Gość gość
O super dzięki za podpowiedź! To się da zrobić. Gorzej ze warzywa owoce i mięso mi zupełnie nie wchodzi. Tylko ten pomidor mi smakuje.

Gość gość
Miałam podobnie, bardzo ;) Dało radę. Mięcho czasem wmuś, a z czasem może minie awersja.I pamiętaj o węglowodanach złożonych.Najlepiej sama sobie piecz, smaż itp na mące razowej.Pyszne wychodzą np. naleśniki, czy ciasta.Zdrowiej i jak dla mnie smaczniej.

Gość gość
Jeśli dobrze pamiętam to pomidory mają dużo potasu tak że to akurat dobrze że ci smakują.

Gość gość
Kafeteria potrafi zaskoczyć fajna i życzliwą porada. Dziekuje Ci bardzo

Gość gość
O MATKO BOSKO - 7 PIEROGÓW !!

Gość gość
I koniecznie powiedz o tym swojemu gin na wizycie,bo to mogą być początki cukrzycy ciążowej.Nie znam się za bardzo ale takie gwałtowne spadki cukru to raczej nie jest normalne. I możesz już od teraz wprowadzić sobie dietę jak przy cukrzycy.Poczytaj o tym koniecznie.Zobaczysz czy pomaga.