Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jedzenie w ciaży

Polecane posty

Gość gość

Ciągle slysze jedz za dwoje a nie dla dwojga i sama juz nie wiem czy nie jem za mało. Co wy drogie kobiety jecie teraz beda w ciazy napiszcze swoj przykladowy jadlospis dnia. Wiem, ze duzo tez zalezy od przemiany materii, i od tego kto w jakim tepie tyje i od wagi jaka ma obecnie: Dzis zjadlam: Sniadanie : - chalka z ziarnami z wedlina 2 jajka i pomidorem do tego papryka i herbata Sniadanie II - - mala gruszka i jabłko Obiad: filet z indyka i ziemniaki i woda ale malo bo bylo mi niedobrze Pozniej zjadlam 2 tosty ciemne pieczywo z wedlina i herbata Podwieczorek: buleczka z maslem i truskawkowym dżemem i kiść winogron Kolacja : zjem kanapke ciemne pieczywo z bialym serem zodkiewka i herbata i pewnie troche chrupek kukurydzianych Czy ja jem nie za malo doradzie dziewczyny

Gość gość
je się dla dwojga, nie za dwoje, ja jestem co prawda na samym początku i zjadłam dzisiaj: śniadanie- bułka z serkiem twarogowym+ szklanka soku pomidorowego 2 śniadanie- miseczka rzodkiewki ze śmietaną + bułka z masłem i sok pomarańczowy obiad- łosoś zapiekany ze świeżymi ziołami+50 g kaszy gryczanej+ surówka z kiszonej kapusty z marchewką i oliwą z oliwek, na deser zgrzeszyłam snickersem,jeszcze pewnie jakieś owoce będą, może kanapka

Gość gość
ja tez uwazam ze dla dwojga nie za dwoja to poglady mojej babci mamy eh ciezko im zrozumiec:) Ktory jestes tc ja 14

Gość gość
ja dopiero 8, nie przejmuj się "dobrymi radami", jak nie czujesz potrzeby, to nie wciskaj w siebie jedzenia na siłę, w drugim trymestrze powinnas jeść około 350 kcal więcej, niż normalnie