Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kicia8

Czy schudnę?

Polecane posty

Witam, a więc od miesiaca odchudzam się. Moja waga to około 70 kg przy wzroscie 171cm a lat mam 19. Chciałabym wazyc 50kg albo nawet 55kg czy nawet 60 bedzie okej. A więc biegam wieczorami 4 razy w tygodniu, czasem 5 po około 30 minut ( czasem jest to 20 czasem 50- zalezy od tego ile mam sił). Biegam wolno, bo wiem ze tylko wtedy spala sie najwiecej kalorii i gubi sie tłuszczyk ;-) Przed bieganiem ćwicze 10 minut z mel b na brzuch. Najbardziej zalezy mi własnie na brzuchu gdyz wygląda on najgorzej. Oraz ramiona, ręce ! Oraz oczywiscie zmieniłam odzywianie się. Nie jadam po godzinie 19, jem zdrowo, nie jem slodyczy, czipsów. Czasem zdarzy mi sie ze przegryzę sobie Sunbitsy ( czyli wielozbozowe krakersy ) albo popcorn. Nie zalezy mi ogolnie na szybkim spadku wagi i centymetrów. Ale do wakacji chciałabym wazyc te 60 minimum juz :) Tylko boję sie też ze zima nie bede miała gdzie biegac bo niestety nie stac mnie bedzie na siłownię :( Jak uwazacie ? Czy schudnę ? Czy mam cos zmienic, poprawic?

Gość gość
Wydaje mi się, że jeśli będziesz trzymać się diety to dasz radę. Co do tego biegania to może spróbuj jeszcze jakiegoś suplementu typu aquaslim. Mi dzięki temu udało się zrzucić 4 kilo w zeszłym miesiącu :)

Gość imbra
Przede wszystkim trzymaj się wyznaczonej diety. często nam się nie udaje schudnac, bo przerywamy wyznaczony plan lub efekty nas nie zadowalają. Trzymaj się diety i poszukaj dobrego suplementu. Ja ze swojej strony mogę cię odesłać do http://slimtox.pl/ ,bo to ziołowy i naturalny suplement który mi bardzo pomógł w odchudzaniu. zyczę ci powodzenia

Gość gość
pewni e ze schudniesz

Gość gość
pewnie ze tak, uwierz w siebie, stosuj dodatkowo Aqua Slim, zwiekszy efekty

Oho, zaczął się reklamowy spam ;] Prawdziwym biegaczom w bieganiu nie przeszkadza nawet zima :D ale zawsze możesz spróbować treningu w domu :) podstawą jest jednak odpowiednia dieta, znasz swoje zapotrzebowanie kaloryczne? Nie jedzenie po 19 to mit, jeśli robisz trening wieczorem to po treningu powinnaś zjeść jeszcze posiłek, żeby organizm mógł się zregenerować :)

Gość gość
przepisow na necie najlepiej poszukac na kafeteri to tylko wiedza jak przytyc jak swinie 444 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w