Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejny nie wyspany weekend

Polecane posty

Gość gość

Siostra mojego narzeczonego samotnie wychowuje synka. Do tego pracuje i robi kolejne studia. Ja sskończyłam studia, praktykę i zaczęłam pracę teraz robie doktorat. W tygodniu śpię po 3 godziny na dobę. Wracam do domu o 22-23. Weekedny mam wolne. Chciałabym się w eekendy wyspać, odpocząć. W sobotę o godzinie 7 juz jest u nassiostrzeniec narzeczonego, śpi u nas. Siostra narzeczonego odbiera małego dopiero w niedzielę o 20. Naprawdę kocham tego chłopca, uwielbiam spędzać z nim czas. Ale od 2 tyg. nie mialam czasu odpocząć. Jestem wykonczona. Dzisiaj wróciłam z pracy o 15 dopuściłam wszystko. Leżę w łóżku i mam dość. Jutro juz o 7 musze byc w pracy.

Gość gość
Taka wykształcona,to pewnie wie,co to asertywność...my Ci tego nie załatwimy ;)

Gość gość
Tylko z kim Ona zostawi to dziecko ? Teściowa z małym siedzi w tygodniu, w weekendy pracuje, ich siostra jest zajęta chłopakiem.

Gość gość
Aha.....czyli siostra może być zajęta,a Ty musisz być zawsze do dyspozycji...no cóż...no to jeszcze długo sie nie wyśpisz przy takim układzie ...

Gość gość
To ty odpoczywaj, a dzieckiem zajmie się twój narzeczony. W czym problem? To przecież jego rodzina.

Gość gość
Przecież ta siostra nie jest zajęta chłopakiem od rana, a jak jak jest, to niech zajmie się nim później. Inna możliwość - niech narzeczony idzie spać do teściów czy swojej siostry i tam zajmuje się dzieckiem