Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boy21

Zaintrygowala mnie dziewczyna w kawiarni

Polecane posty

Gość boy21

Bylem przed momentem w kawiarni. Usiadlem przy stoliku. Za chwile podeszla kelnerka, super laska w moim wieku. Zlozylem zamowienie. Jak chodzila miedzy stolikam patrzylem na nia, miala super nogi i spodniczke. potem jak dochodzila do mnie z zamowionym ciastkiem i herbata to zaczepila noga o krzeslo obok mnie i poleciało jej oczko w rajtkach. Ostentacyjnie nie zwrocila nawet na to uwagi tylko stanela blisko mnie i postawila na stole zamowienie. Spojrzala mi chwile w oczy i poszla. Dlugo siedzialem przy stoliku i obserwowalem juz bardziej dyskretnie co zrobi. Druga kelnerka powiedziala do niej: "ej, oko!" Ale ona usmiechnela sie tylko do niej i twierdzaca kiwnela glowa. Kiedy podchodzila do ludzi to przechodzila zawsze obok mojego stolika,ale teraz nawet nie spogladala na mnie. Rajtek nie zmienila mimo ze ludzi nie bylo duzo i obslugiwala na zmiane z kolezanka, miala chwile przerwy. Kiedy skonsumowalem ciastko i wypilem herbate i wstalem zeby zaplacic to ona natychmiast podeszla do mnie stanela blisko i jak placilem to rumieniac sie ciagle patrzyla na mnie, mierzyla mnie wzrokiem. Jak podziekowalem i powiedzialem do widzenia to ona odpowiedziala tylko "do zobaczenia". Jak myslicie co to wszystko ma znaczyc? Sorry za pisownie, ale nie mam polskich znakow.

Gość myślodsiewnia20
Może warto byłoby jeszcze raz odwiedzić tę kawiarnie ;)

Gość boy21
moze i tak, bo ciastko bylo smacze, herbata tez :) Ale ciagle mysle o co chodzilo tej dziewczynie?

Gość małeconieco
O większy napiwek. Miałaby na nowe rajtki.

Gość myślodsiewnia20
Nie próbuj jej rozgrysc, bo i tak Ci sie nie uda ;) Najlepiej wybierz sie tam ktoregos razu i po prostu zagadaj :) Z doświadczenia ( jestem kobietą ;) ) wiem po sobie, ze raczej rumienie sie przy kims kto mi sie podoba :)

Gość gość
Idz jeszcze raz do kawiarni ;)

Gość boy21
1. Dlaczego zachecacie mnie wszyscy zebym jeszcze raz tam poszedl? 2. Nie rozumiem po co ona porwala te rajtki a potem ich nie zmieniala i ciagla przechodzila tak obok mnie - jak to odczytywac?

Gość gość12626276713673
Ty tak pytasz z ciekawości czy oburzenia? Hmm... zastanówmy sie, piszesz posta jakie to miała długie nogi, jak sie na nią gapiłeś, wiec odczytuje ze Ci sie po prostu spodobała. Dlatego zachecamy Cie zebys tam poszedł, ale jesli pytasz tylko z ciekawosci to lepiej idz tam i sam ją o to spytaj. Może miała inne rzeczy na głowie

Gość boy21
mysle ze ona specjalnie sie otarla o krzeslo i je porwala, bo ostentacyjnie udawala ze nic sie nie stalo, a potem ten usmiech do kolezanki i kiwniecie glowa. To chyba bylo celowe, ale nie wiem po co?

Gość gość12626276713673
Sa dwa wyjscia: 1. albo zrobiła to celowo zeby przykuc Twoją uwagę 2. zrobiła to przez przypadek a teraz ty robisz z igły widły Może lepiej byłoby zadac sobie pytanie ,,Dlaczego tak mnie to zaintrygowało?" zamiast po co to zrobiła? Chyba gdybys nie był nią zaiteresowany olałbys sprawę co?

Gość boy21
no wlasnie pewnie chciala zwrocic tym moja uwage, tak mi sie wydaje, ale po co? nie mam pojecia?

Gość gość12626276713673
Ratunku! Nie wytrzymam :P A po co kobieta próbuje zwrócic uwagę męzczyzny?

Gość boy21
Jak myslicie czy teraz pojsc tam w poblize kawiarni, o 21:00 zamykaja, chwile pozniej ona wyjdzie to dyskretnie spojrzalbym czy ma jeszcze te rajtki i czy wraca sama/

Gość gość12626276713673
???? W życiu!!!!! Wyjdziesz na kompletnego idiote!!!!

Gość gość
pewnie miała ubaw bo wiedziała, że się na nią gapisz...dziura jej sie zrobiła przez nieuwagę, a nie zmieniła bo jednak nikt nie chodzi z zapasowymi rajstopami w torbie.

Gość boy21
mysle, ze jakby chciala zmienic to by to zrobila, albo by pozyczyla od kolezanki albo wyskoczyla obok do kiosku, a poza tym to dlaczego tak na mnie patrzyla i rumianila sie. Mysle nadal, ze to wszystko bylo celowe.

Moze jej się nie chciało,poza tym nie każdy ma na tyle wyrozumiałego szefa,zeby wychodzic w trakcie pracy.