Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drogie Panie doradźcie

Polecane posty

Gość gość

Otóż jestem człowiekiem wolnym w pełnym tego słowa znaczeniu jako 24 letni facet mam swoje potrzeby nie pije alkoholów ani nie palę dobrze się odżywiam i dbam o higienę osobistą ale za to chcę skorzystać z usług prostytutek w celu zaspokojenia swoich potrzeb i chciałbym się do tego przygotować, mianowicie nie wiem co kobiety bardziej preferują chodzi o owłosienie w okolicach penisa bo nigdy tych miejsc nie ruszałem, czy miałbym coś poczynić w tym kroku czy zostawić tak jak jest. Kobieta ta ma 40 lat.

Gość gość X
40lat ma ta prostytutka?

Gość gość
Tak, ta kobieta ma 40 lat, więc poradzicie coś?

Gość gość X
bez sensu stroić się dla prostytutki :O dla nie to i tak obojętne liczy się czas i kasa

Gość gość
ale tu chodzi o świadomość, może mi któraś doradzić?, nigdy w życiu nie goliłem tam włosów, a wy bardziej co preferujecie?

Kolejny koneser staruszek....możesz mi wyjaśnić, co Was gówniarzy kręci w starszych od siebie (prawie w wieku własnych matek) kobietach?

A odpowiadając na pytanie normalnie ogol się. Robienie lodzika z włosami nie jest przyjemne. Choć prostytutce raczej jest to obojętne, liczy się zarobek.

Gość gość
ale czy to nie jest nie męskie? jakbym ogolił?

Gość gość
Umyj jajka i penisa, bo prostytutki biorą do buzi.

Gość gość
Czasem liżą o******cę, więc warto zadbać o jej czystość. Chyba nie chcesz aby prostytutka się porzygała.

Gość gość
- Dlaczego faceci noszą zdjęcie dziewczyny w portfelu? - Żeby przypominało, że w tym miejscu mogły być pieniądze...

Gość gość
Nie wiem czemu wykropkowano ten otwór, przez który się załatwiamy. Przecież to fachowe nazewnictwo.

Gość gość
Odpowiadając, rówieśniczki nie są w moim guście nie pociągają mnie zupełnie, jedynie podobają mi się dojrzałe kobiety w wieku 40 lat.

Gość gość
Mam na 0 zjechać poważnie dziewczyny o tym mówicie? bo w obecnej chwili jest tam bajzel.