Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana_zona

Czemu mąż jest dla mnie taki zimny ?

Polecane posty

Gość zalamana_zona

Mąż wrócił dziś ze szkolenia , przygotowalam mu kolację , wino , chciałam się z nim kochać , a on ? Odrzucił mnie i siedzi teraz przed TV....

Gość gość
Mamy ci odpowiedzieć dlaczego nie chce się kochać ? :)

Gość zalamana_zona
Nie piszcie mi , że ma kochankę , wiem , że jej nie ma , wiem , że na szkoleniu nie było kobiet . Ja steskniona czekalam na niego , a on...

Gość elllcia
Kochana, nie wiem jakie masz doświadczenia ze szkoleniami męża, ale ja z pierwszym i ostatnim Szkoleniem mojego faceta mam okropne wspomnienia. Właściwie od tamtej pory nam się nie układa (półtorej roku). Mimo ze szybko zrezygnował z pracy w tamtej firmie z której było szkolenie.Wiem ze coś się tam wydarzyło. Szkolenie było w Warszawie, kilka osób, w tym jakieś dziewczyny. Hotel. No cóż, wiem ze mnie zdradził.. chociaż on i tak się nigdy nie przyzna

Gość zalamana_zona
nie wiem czym sobie pomoc, po jedzeniu zawsze mam gazy, smierdzace, czasem nie umiem sie powstrzymac, czasem trzymam to w sobie i rozwala mi brzuch ;/ lekarka nic nie powiedziala kazala pic rumienk ;/ wg mnie to moze byc zespol jelita drazliwego ;/ sa jakies domowe sposoby? jakies tabletki na to? ziolka? cokolwiek.. jem te espumisan po kazdy7m posilku jest lepiej ale to jeszcze nie to

Gość elllcia
Aa i jeszcze muszę dopisać, ze przed szkoleniem zawsze miał na mnie ochotę. A od tamtej pory muszę się właściwie prosić o seks

Gość zalamana_zona
Tamto powyżej to podszyw. Mój mąż też miał zawsze ochotę , a dziś...

Gość elllcia
Oby miał po prostu zły dzień... żeby wszystko wróciło do normy. Tego Ci życzę.. ale prawda często bywa brutalna. Chociaż piszesz ze nie było tam kobiet, ale w sumie skąd wiesz,skoro Cię tam nie było?

Gość elllcia
Jak długo trwało to szkolenie? W innym mieście? Mój był przez tydzień na tym głupim praniu mózgu:-)

Gość zalamana_zona
Firmę , w której pracuje mój maz prowadzi mój brat z tego wiem , że żadna kobieta tam nie pracuje ...no chyba , ze tam na miejscu ..ale...sama nie wiem , przykro mi :/

Gość zalamana_zona
Szkolenie trwało miesiąc , ale na weekendy mąż wracał do domu

Gość elllcia
Współczuję Ci, może spróbuj jeszcze do niego się przytulić, pogadać co się dzieje, może zadziała? Jeżeli dalej będzie oschly , mimo ze się starasz, to coś chyba jest na rzeczy...

Gość zalamana_zona
Spróbuje się przytulic , ale nie wiem ...mąż jak spędza wieczór caly przed TV w salonie to jest źle , nawet córką się nie zajął ...koszmar

Gość elllcia
Miesiąc to długo. Nieważne w taki razie czy w szkoleniu brały udział kobiety, mógł poznać kogoś gdziekolwiek. A czy jak wracał na te weekendy, to było ok? Kochaliscie się?

Gość zalamana_zona
Tak jak wracał w piątek wieczorem to piątkowa i sobotnia noc należała do nas ...Wtedy miał ochotę a teraz...

Gość elllcia
Może jednak nie chodzi o inna, tylko o coś zupełnie innego ? Jeżeli nawet córeczka się nie zajął... nie mam pojęcia, pogadajcie:*

Gość zalamana_zona
Pytalam męża czy cos się stało , czy chciałby porozmawiać , ale on twierdzi , że wszystko okej , ze wszystko go męczy ...tak nagle ? Po wyjedzie go męczy ? Może to ze musiał wrócić do nas..,

Gość elllcia
Nic teraz nie zrobisz, jak nawet nie ma ochoty gadać.. może faktycznie jest zmęczony, ma zły dzień i jutro wszystko wróci do normy, OBY:-) rozumiem Cię doskonale jak to jest czekać, cieszyć się i przygotować na spotkanie ze swoim ukochanym, a on ma wszystko gdzieś i plany na cudowną noc idą się je**c...

Gość zalamana_zona
No nic.... dzięki za pomoc :) poczekam do jutra , oby to tylko zły dzień .

Gość gość
Nie ma sprawy:-) trzymam kciuki;)

Gość gość
i jak ? mezus poszedł do kochanki ? :P

I właśnie dlatego nie chcę mieć stałego partnera. Zdradza mnie? Ma kochankę? Podobam mu się jeszcze? Smakował mu obiad? Na chüj to wszystko. Szkoda nerwów.

Gość gość
Słuchaj, a może jest po prostu zdołowany, bo coś w tym ostatnim dniu szkolenia poszło nie tak? Może były jakiś końcowe testy, a on wypadł gorzej od innych, albo grupowe zadania, został upokorzony? Mój ja ma jakiś problem w pracy to też mnienie zauważa, nie chce rozmawiac nie tylko gapi się w tv

Gość gość
podaj jego datę urodzenia a napiszę czy nie ma przyczyny w zdrowiu lub braku energii i ich przyczynach jeśli są rzeczywiście od organizmu.Naprawdę nie macie pojęcia jak wiele potrafi dziać się w organizmie z wielu przyczyn o czym nie mamy pojęcia a często nieuzasadnione pretensje.

Gość gość
tylko pospiesz się bo wyjeżdżam na pewien czas a mam wolne 40 min.

Gość zalamana_zona
Dalej jest dziś bez zmian , jest smutny , przygaszony , taki nieobecny . Nie mam pojęcia , czy chodzi o prace czy o kochankę :/ Datę urodzenia ? 28.06.1975

Gość liliporcelana
autorki nie wierz temu komuś kto chce Ci napisać cos o zdrowiu czy organizmie . tylko się zdenerwujesz mąż na pewno jest zdrowy i nie ma kochanki :-)

Gość gość
To, że nie było kobiet, nie znaczy, że nie mógł uprawiać sexu...