Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy nieliczne bakterie w moczu ciąża

Polecane posty

Gość gość
No a to nie muszę mieć skierowania na to moja babcia ma sprzęt żeby zmierzyć cukier ale ja nie umiem sie tym obslugiwac

Gość gość
To idz do lekarza

Gość gość
Bezmozgie baby chyba normalne ze jak bym mogła to bym poszła do cholery jasnej !!!! Jak k***a sie ktoś pyta czy w gumce moze. Zajść w ciaze albo ze jak zrobi loda to czy w ciazy nie jest to odpowiadacie k***a !!!!! A jak ja sie pytam bo sie martwię chociaż jednej normalnej bo widzę tu mnóstwo ciężarnych to za c***a żadna nie odpisze !!!!! I traktuje mnie gorzej jak psa !!!!! Beznadziejne te forum

Gość gość
hahaha ciaza w moczu! :D ooo autorka zapuscila bulwers:D

Gość gość
Nie ciąża w moczu debilko tylko jestem w 8tc a mam bakterie w moczu chyba normalne ze k***a pytam sie o bakterie w ciazy idiotki j****e !!!

Gość gość
Chyba skoro mam napisane ze mam kartę ciazy to k***a nie wymyśliłam se tej ciazy do c***a a wy głupie baby jesteście bez serca bez duszne stare prukwy!!!!!! Złe żadna nie moze odpisać jak człowiek tylko p******i głupoty i każe mi iść do lekarza jak będę chciała to pójdę , jak będę mogła

Gość gość
cionsza w moczu, w moczu cionsza :D:D:D:D ty wez cos na wstrzymanie bo za chwile wysrasz to dziecko:D wspolczuje mu i tak, bo jak ma miec taka matke - furiatke to bedzie znerwicowane do szpiku kosci:D

Gość gość
Weź idź patologio do szkoły cionsza ? Ty analfabetko walnieta

Gość gość
Mowilas kretynko ze masz bakterie nieliczne to na h...tych bakterii sie uczepilas.cukier sobie sprawdz bo cukrzyca ci grozi ulomie

Gość gość
Autorko o co Ci chodzi?! Zadna z nas lekarzem nie jest! Tylko lekarz moze interpretowac wyniki. Po co zachodzilas w ciaze jak nie mozesz isc do lekarza ze złymi wynikami?! Nieliczne bakterie to nic strasznego. Pij duzo wody,soku zurawinowego,bierz wit C i sie wyplucza. Po co ta panika?!