Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patrycja45

Odchudzanie z larwami tasiemca

Polecane posty

Co myślicie na ten temat ? Wiem, że to głupie, niebezpieczne itd. Ale ja jestem chora na punkcie swojej wagi. Mam 162 cm wzrostu i ważę prawie 50 kg. Chcę schudnąć chociaż 4 ..

Gość gość
albo idiotka, albo fake. Jesli nie fake, to zapomnij o tym, jesli chcesz wydac w cholere kasy, zeby potem to z siebie usunac to prosze bardzo. Chyba najglupsza rozkminka. Ludzie sa tak glupi czy mi sie wydaje? To Ci jedynie zabierze mineraly potrzebne do zycia, nie tluszcz i schabowe. Chcesz kuźwa schudnac to cwicz, a nie cos wymyslasz. Zreszta i tak jestes za chuda, u mnie nie masz szans. A wysilek fizyczny sprzyja wytwarzaniu endorfiny.

Gość Facet na forum
50 kg na taki wzrost to w sam raz. Daj spokój. Teraz jest za dużo chudzielców. Bądź taka jaka jestes :) faceci lubią mieć za co złapać i w co klepnąć ;>

Gość gość
Idz do psychiatry!

Mój chłopak nie chcę słuchać o jakiejkolwiek metodzie odchudzania u mnie. Twierdzi, że jest idealnie i tak ma zostać. Do niedawna też tak uważałam i szczerze mówiąc wydaje mi się, że zmieniłam zdanie przez to co widzimy w internecie, telewizji, zapewne wiecie o czym mówię. I niestety od jakiegoś czasu nie mogę na siebie patrzeć. Chcę albo schudnąć, albo zacząć się akceptować, ale z tym drugim może być za ciężko ...

Gość gość
chcesz nagrodę Darwina?