Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOLEZANKA Skompromitowala mnie,przy obcych ludziach .. :(

Polecane posty

Gość gość

Uwaza sie za lepsza inteligentna ,a gdy spotkalysmy sie z innymi ludzmi zaczela co chwile mnie kompromitowac ,smiac sie jak glupia obojetnie co powiedzialam... az ludzie dziwnie patrzyli,byli zdziwieni,ze to niby moja kolezanka..ale nikt nic nie powiedzial A tak naprawde to straszna z niej manipulantka,to ze potrafi tak dobrze manipulowac ,to mysli ,ze taka inteligentna..bo byla cwansza od kogos..nabrala kogos na cos.. A wczesniej jak cos potrzebowala ,to do mnie dzownila to ja bylam pomocna... pojechalam pokazlam jej to tamto itp..

Gość Facet na forum
Jestes dla niej kolezanką ustawioną najniżej w piramidzie znajomych. Olej ją. Wykorzystuje Cię. Znajdziesz lepszych znajomych i nie przejmuj się suką! ps. Przy najbliższej okazji zaplanuj odwet :)

Gość gość
Ale za kogo ona sie uwaza.. ale wiem ze jest falszywa ja ja bronilam jak ktos ja krytykowal ,a ona pozniej specjalnie zakologowala sie z osoba za ktora wie ze nie przepadamy za soba..

Gość gość
jak mozna czlowieka tak traktowac i nic nikt nie powie..

Gość gość
i to ma byc kolezanka ?

Gość gość
sluchaj ja mialam dobra kolezanke ktora znalam od przedszkola, lubilam ja ale jak wyjechalam za granice i ona dojechala do mnie to mnie okradla, wtedy sie dowiedzialam ze ona byla cale zycie zazdrosna a ja nigdy nie bylam wobec niej niemila nie mowiac o jakims chamstwie, od takich osob trzeba sie trzymac z daleka bo to ze kogos znamy nie znaczy ze ktos jest uczciwy czasem ludzie sa kompletnie beznadziejni, zli i nie nadaja sie do przyjazni