Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy mnie zdradza i się nie dowiem, przykra sprawa

Polecane posty

Gość gość

Zablokował telefon tak, że nie mogę nic sprawdzić(rozumiem potrzebę prywatności, tez nie lubię jak ktoś mi rusza telefon ale ta nagła zmiana w ostatnim czasie...) Zna się lepiej na sklepach z ciuchami damskimi niż ja. Do tego każe mi chodzić na siłownię. A kto się zna na modzie i chodzi na siłownię jak nie pani x? Laska jest naprawdę ładna :-( A raczej zadbana i wydaje fortunę na ciuchy i kosmetyki. Prowadzi nawet bloga. Gdyby było mnie stać na takie rzeczy też ładniej bym się prezentowała. Ale jestem tylko studentką dzienną na utrzymaniu rodziców, dorabiam latem w polu u rodziny... Więc nawet jeżeli coś zarobię to wolę to wydać na książki do nauki języka, porządne buty lub kurtkę i koniec kasy. Dbam o siebie, ale jej nigdy nie dorównam :-( Zanim on zablokował telefon to znalazłam zdjęcia z jej domu. Zdenerwował się i wyrwał mi telefon z ręki. Chciał ukryć fakt, że u niej był. Przykro mi, widzę zmiany w jego zachowaniu. Podejrzenia mam od wiosny. Czuję sporo chłodu w tym związku. Jednak na gorącym uczynku nie złapałam, nie mam twardych dowodów i sam nie wiem co robić. Trudno wykryć zdradę i on może robić co chce :-(

Gość gość
dajesz się poniżać i tyle, po co w tym tkwisz?

Gość gość
Sama nie wiem co robić. On gdy widzi, że się niepokoję zaczyna mi gadać, że ja to zawsze sobie coś uroję. Sama nie wiem, czy niepotrzebnie coś podejrzewam czy o już mnie tak omotał :-( Jednak widzę, ze musi z nią przebywać bo np. wymienia nazwy sklepów w których ona się ubiera. Np mówi do mnie kup sobie bluzkę w tym, tym czy tamtym sklepie. A ja sobie myślę, cholera przecież ona tylko tam się ubiera(wiem z bloga). Tak samo te zdjęcia z jej domu, czemu ukrywa fakt, że u niej był i sie piekli? Czemu zablokował telefon? Czemu inaczej mnie traktuje?

Gość gość
sorry, ale nie chce mi się brnąć przez kolejne wywody, facet Cię nie szanuje, nie kocha, kopnie Cię w tyłek przy pierwszej lepszej okazji, jak chcesz byc popychadłem, to siedź z nim dalej, jak się cenisz i szanujesz, to znajdź sobie kogoś, kto również będzie to robił

Gość gość
bo ma coś do ukrycia, taka prawda.

Gość gość
:)znowu temat o jakims facecie bo kobieta pasji nie ma hobby czy zaintersowan? no 888 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość
Niby mądra, inteligentna studentka, a taka naiwna... Dziewczyno, przeciez ty sama wiesz, że gośc cie zdradza. Dlaczego sie łudzisz? O co ci jeszcze chodzi? Przecież to jasne jak słońca. Przejrzyj na oczy i odejdx pierwsza. I nie słuchaj głupich czułych slówek. Szkoda cie dla tego typka.

Gość gość
Wiem, że może trudno słuchać mojego gadania bo od człowieka w tym wieku spodziewa się rozsądku ale mam w tym momencie papkę w głowie. Chyba się łudzę nie wiem czym, bo mam tylko jego i jestem strasznie zakompleksiona. Poznałam go w liceum gdy wszyscy się ode mnie odwrócili i on od samego początku wiedział, że łatwo mnie zmanipulować. Musiałam po prostu z kimś popisać. Wiem, ze żałosne są takie wpisy na kafe... Dzięki za poparcie.

Gość kryskaa
Badz przy nim ale badz chlodna jakbys tez kogos miala

Gość gość
To ,że wymienia jakieś marki ,sklepy itp.wcale nie znaczy ,że Cię zdradza...To ,że zablokował tel. - też bym tak zdobiła gdyby ktoś mi w nim namiętnie grzebał ...To ,że ma zdjęcia z jej mieszkania ...i co ? Widać ,ze jesteś zazdrosna i pewnie non stop mu trujesz ... Aczkolwiek na pewno mu się ta laska podoba ...i co ? Też mi się nie jeden gość podoba ale lecę z nim do łóżka ? No nie ....

Gość kryskaa
Gdybym ja byla w twojej sytuacji a on bylby moja miloscia to w zycju bym nie odeszla, bym byla chlodna, nie zwracala uwagi i np.sie malowala ,