Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niektórzy są ze sobą przez lata, a inni kończą ze złamanym sercem... Czemu?

Polecane posty

Gość gość

W swoim związku popełniłam wiele błędów, które na 99% spowodowały rozstanie. Niczego nie żałuję bardziej niż tego (choć oczywiście nie mam pewności, ze i tak by mnie nei zostawił). Złamane serce, depresja, a to wszystko trwa już wiele miesięcy. Myślałam, ze tym razem bedzie inaczej, ze będziemy razem długo, kochałem go. Ale nie. Straciłam już nadzieję na wszystko, na szczęście, i marnuję młode lata swojego życia. Zazdroszczę wszystkim, którzy walczą o to by być razem :(

Gość Harry Portirer
bywa nie obwiniaj sie niektorzy rowniez sa ze soba przez lata BO boja sie odejsc (patrz: syndrom ofiary)

Gość gość
Czułam, ze do siebie pasujemy, i pierwszy raz naprawdę mi zależało

Gość gość
bo związek trzeba pielęgnować jak delikatną roślinkę....

Gość gość
Przynajmniej miałaś okazje do popełniania błędów Inni mają mniej szczęścia .. ja mam 30lat i nigdy nie byłem w związku .. dramat

Gość gość
Pewien dżentelmen biegnie co tchu do toalety, czuje, ze za chwile zrobi w spodnie... Gdy dociera na miejsce oczom jego ukazuje się najgorszy z możliwych w takiej sytuacji koszmar: Przed męskim WC kolejka na 30 metrów. Długo się nie zastanawiając pędzi do damskiej toalety: - Błagam niech mnie pani wpuści bo zaraz będzie bardzo źle! - prosi pisuardesse. Babcia klozetowa ulitowała się ale ostrzega: - Niech pan pod żadnym pozorem nie naciska czerwonego guzika! Szczęśliwy facet ładuje w kabinie i z wielka ulga załatwia swój interes. Siedzi sobie, spogląda rozanielony przed siebie i widzi trzy przyciski: niebieski, zielony i czerwony. Zaciekawiony naciska niebieski i czuje przyjemne łaskotanie, delikatne pocieranie, a za chwile głos z głośnika informuje: - Pupa umyta.... Super!- myśli facet. Ale te babeczki maja tutaj bajer, musze wypróbować zielony - i bez namysłu naciska zielony guzik. Rozlega się cichy szum, gość czuje cieple powietrze owiewające pośladki a glos informuje: -Pupa wysuszona..... - Ej! To fantastyczne! - Facet zastanawia się co jest ukryte pod czerwonym guzikiem. Na pewno ukoronowanie tych przyjemności! Naciska wiec uśmiechnięty czerwony guzik, i nagle czuje nieprawdopodobny ból, który go przeszywa całego, tak potężny ze prawie wyzionął ducha a głos informuje: - Tampon wyjęty!

Gość gość
ale sie uśmialam-poprawiłeś mi humor,dzieki:D

Gość gość
A jeżeli bez powodu?

Gość gość
:)faceci polscy traktuja kobiety jak c**y i szmaty dlaczego sie zgadzacie no 888 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w