Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie uprawiać sex bez zobowiązań ?

Polecane posty

Gość gość
Mała dziewczynka spaceruje sobie z psem po parku... Podchodzi do niej ksiądz i pyta: - Jak się nazywasz, dziewczynko? - Mam na imię Płatek. Ksiądz zrobił wielkie oczy i pyta: - Ooo, a skąd się wzięło tak egzotyczne imię? - Widzi ksiądz to drzewo? Sześć lat temu moi rodzice wyznali sobie pod nim miłość... Potem pod tym drzewem gorąco się kochali... Kochali się tak mocno, że z drzewa zaczęły się sypać płatki kwiatów, okrywając ich nagie ciała... Ksiądz zrobił jeszcze większe oczy, pogładził małą po główce mówiąc: - Piękna historia z tym twoim imieniem. A jak się wabi twój piesek? Dziewczynka: - Pigi. Ksiądz jest zdziwiony, gdyż czekał na równie zadziwiającą historię jak poprzednia, więc pyta: - A dlaczego ma tak na imię? - Bo ***** świnie!

Gość gość
Miałam kiedyś taką 3 letnią przygodę. Z początku wmawiałam sobie że to tylko seks. Później dopiero zorientowałam się że wmawiam sobie i jemu że to tylko seks. Bo wiedziałam że gdy dowie się że go kocham to się skończy. Po czasie sama dojrzałam do decyzji o ucięciu tej relacji. Do dziś gdy go spotykam mam miękkie nogi. Ale w życiu nie wpakowałabym się w takie bagno po raz kolejny.

Gość gość
dlatego sex bez zobowiazan to powinny byc krotkie przelotne przygody, romanse...a nie układy...oczywiscie nie po pijaku z byle kim

Gość gość
ja nie mam jaj do takich rzeczy, nawet jakbym chciala to nie potrafilabym. Ustrzelilam sobie drugiego strzelca i tak juz zostalo:-) Nie osadzam kobiet, ktore to potrafia, troche nawet podziwiam za umiejetnosc tak zdecydowanego kierowania swoimi uczucami i podejsciem do momentu jak robia to rozsadnie. Mam oczywiscie na mysli kobiety dojrzale, ktore wiedza co robia a nie gowniary, ktore stoja pod galeria.

Gościu z 12:49 podzielam Twoje zdanie... Ja również nie mam jaj na takie rzeczy choćbym i chciała. Kiedyś nawet miałam okazję-po dziś dzień wyrzucam sobie że się nie zgodziłam bo był to na prawdę fajny facet...Jednak jakaś wewnętrzna bariera zawsze chroni mnie przed tym czy owym ;-)

Gość gość
Ja byłam w takim układzie wiosną. trwało to prawie pół roku. On, zajęty, dziewczyna to kłoda, nie lubiła orala w jedną ani drugą stronę, najlepiej po ciemku itp. ja byłam (nadal jestem) wolna. mialam z nim super seks i on ze mną. Ja mam 31 lat on 26. od czerwca zero kontaktu, ja go urwalam bo zaczynalam się zakochiwać powoli... jak się rzadko mijamy na ulicy to uśmiech i tyle.