Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gollomaxo

ja młody kocham czterdziestki

Polecane posty

Gość Gollomaxo

za ich twarz przypominającą zużyty kondom za ich cipke jak wielki hangar samolotowy za ich dlonie jak u trupa za kupę w oczach one takie są !

Przyznam szczerze, z ręką na sercu, że jak długo jestem na kafe, a jestem dwa lata - to nie czytałem tu bardziej wyrazistego psalmu (poza swoimi) który by mnie tak wzruszył.

Gość killer_czterdziech
czterdziechy nadają się tylko na manekiny treningowe do seksu dla gimnazjalistów, psudo-matki z cipkami dla desperatów i pokarm dla psów. Innych zastosowań nie widzę.

Gość gość
one mają tak wyeksploatowany anus że brudzą ciągle majtki

Gość gość
powiedz to mamusi ucieszy sie :classic_cool:

Gość gość
nie powinienes tak gadac, bo tez sie zestarzejesz, chujek ci nie bedzie mogl stawac, wtedy bedziesz chcial jakakolwiek bez narzekania

Gość gość
Już jakaś młoda qrewka zechlała się i majaczy bo ja kochaś olał komisyjnie dla czterdziestoletniej żony :D:D

Gość gość
te młode koorfy to dopiero piękne i pociągające :D jak facet sobie pomyśli ilu taką rooochało w każdy jej otwór to odechciewa się wszystkiego i od razu penis opada ze strachu że zarazi kiłą hivem albo innym syfem.:D a peesda u takiej jak studnia bo ją murzyn rozciapciał i teraz kilku na raz by waliło i nic by nie czuło :D

Gość staraDupaPo50tce
nie ma nic weselszego niż głupota w stanie czystym. Wasze zdrowie robole! Wychylam dziś. Wsze zdrowie jest ważne, ktoś musi mi podawać drinki w knajpie i robić podjazd do garażu...

Gość gość
nie pij za dużo słonko

Gość gość
40 stki są przerażające. Ta ich naciągana szczęśliwość powoduje mdłości w połączeniu z wiecznym niedoj****iem, to koszmarna rzeczywistość.. Do tego przeświadczenie o swojej nieomylności związanej z wieloma nieudanym związkami, i niby doświadczeniem wywołuje u mnie uczucie współczucia z odrazą. Takie stare, p******e coś. Udający młode, przecież to farsa. Komiczne i straszne. Gdyby były bardziej sobą, zwyczajnie, godnie pogodzone ze stanem rzeczy, byłyby zupełnie naturalne i pozytywne. A tak wyglądają jak te uśmiechnięte laleczki z horroru. Kochasz się z taką i nagle taka scena jak w prześwietleniu rentgena. To co ona o sobie myśli i nagle jeb, taki suchy kościotrup. I jeszcze masz fiuta w niej. I ten sztuczny uśmiech, brrrrr. Brak naturalności jest koszmarny, zachowanie w stylu 18 nastki będąc w tym wieku, jest tak koszmarnie niestosowne. Przecież normalnie można cieszyć się życiem na poziomie, bez tego sztucznego napędzania. Rano łamanie kości, a wieczorem nastolatka. Po 60 tce to będzie jakiś zj****y cyrk. Qrwa, trochę klasy plis. Bo naprawdę zostanie nam wyrywanie 20 tek.

Gość gość
niektorzy lubia starsze.

Gość gość
nie posraj się tylko tępa peesdo z 13.32 bo będzie tak j/e/b/a/ć od ciebie ze nawet zapchlony kundel zwieje z podkulonym ogonem :D:D:D

Gość 37 prorokini
nie ma chyba na ziemi bardziej wulgarnego i pomylonego mizoginicznie narodu. juz wkrótce bedziecie sie zarzynac jak swinie myslac, ze smierc czlowieka jak w gierkach komputerowych przychodzi w sekunde. i z dnia na dzien przestaje mnie ta mysl przerazc gdy czytam wasze zdegenerowane mózgi

Gość gość
Takie stare, p******e coś. Udający młode, przecież to farsa. Komiczne i straszne. x x x to jest prawda ale czym sie roznia w tej zenujacej farsie od facetow w kryzysie wieku sredniego? jedni i drudzy sa zalosni, :D

Gość gość
a najbardziej żałosna jesteś ty :D:D

Gość gość
13:47 wiesz, że właśnie sram na ciebie ? Fajnie ci no nie. Klozet haha.

Gość gość
bedziecie wiecznie mlodzi.

Gość gość
To akurat prawda :)

Gość gość na złość
Opisujac w ten sposob czterdziestki przepowiadasz sam/a sobie przyszlosc. Bedzie ona, jak sam/a widzisz, nieciekawa.

Gość gość
Wiesz mam 40 lat i nie jedna mloda pozazdrościć mi może mojego anusa..Właśnie u mlodych sa drachy na majtach bo walą się w doopsko, sorry ze cię rozczarowalam że pomimo 40 lat nie dałam sobie wsadzić w doope.

Gość gość
To słabo, moja rżnie się w dupę tak, że aż się cała trzęsie. A ty zdychaj z tą swoją tylko pizdą.

Gość gość
Te mode jak dożyją 40stki to będą ciągle gowno w gaciach nosiły albo na ulicy gubiły bo nie będą już czuły że srają :D:D:D

Gość gość
a to wszystko z miłości do tych swoich debili :( Jak dostanie raka o***tu to ja debil kopnie w dupsko, aż zagra. i wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębów. Ale dobrze, bo lekarze musza mieć na chleb i szynkę, farmaceuci tak samo i właściciele przedsiębiorstw pogrzebowych. A wy młode cwane dalej się cieszcie, ze jesteście takie do przodu, bo parę orgazmów przeżyłyście więcej.

Gość gość
Mi wpakował butelkę od piwa, i robił zdjęcia. A ręką to mi tak wpychał, że cały brzuch skacze. Lubię być taka wypatroszona ma maksa.

Gość płk Radziszewski
padlina damska może pociągać tylko nekrofilów ja kocham wiosenne dziewiczki

Gość gość
czterdziestki są nosicielakmi wszelkie świństwa cipnego i okołocipnego jak wirusy bakterie glony i wszy łonowe

Gość gość
przygłupy z kryzysem wieku średniego

Gość gość
eutanazja dla kobiet 40+ to byłby akt miłosierdzia