Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gogolka

Bol lewej Piersi i pachy

Polecane posty

Gość Gogolka

Witam was sredecZnie moze ktoś mnie wesprze bądź uspokoi. Czekam na okres jakieś 10-9 dni zostało. Od kilku dni boli mnie bardzo lewa pierś przy dotyku zwłaszcza z zewnętrznej strony oraz pacha - węzły chlonne? Nie wyczułam żadnego guzka, ani zmian fizycznych w piersiach tez nie zauważyłam... Do lekarza chce sie wybrać po okresie by zobaczyć czy bol sie utrzyma. Czy któraś miała podobnie? Ja niestety nie mieszkam w Polsce i nie mam możliwości pójścia do ginekologa tylko do lekarza rodzinnego... Dlatego pytam czy miała któraś z Pan podobnie? Bo bardzo sie martwię co to moze byc...

Gość Gogolka
Proszę o jakieś opinie ...

Gość Gogolkap
Nie szukam diagnozy bo diagnozę postawi mi lekarz jeżeli bol sie będzie utrzymywał dalej. Chce wiedzieć czy ktoś miał podobna sytuacje , bo jak to sie mówi w kupie raźniej

Gość Gogolka
Czekam na niezlosliwe komentarze

Gość Gogolka
Nie jest powiększona ... Tak jak pisałam nie zauważyłam żadnych zmian fizycznym ani w samych piersiach , ani w okolicach pachy... Boli mnie jak sie nachyle gdy piersi są luźne bez biustonosza ... Troche sie martwię bo nie wiem czy to poprostu tak sie trafiło w tym cyklu czy raczej cos innego ... Dlatego chciałabym wiedzieć czy któraś z Pan tak miała ?

Gość gość
rak wezłów chłonych proponuje diete alleluja napissał chory na raka jelita grubego i dzieki niej wyzdrowiał z raka