Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna syna ,wynosi mi z domu ksiazki ,sprzet agd nie mam do niej tel jestem

Polecane posty

Gość gość

dziewczyna syna ,wynosi mi z domu ksiazki ,sprzet agd nie mam do niej tel jestem zla bo to byly moje pamiatki czy 25 letnia dziewczyny tak teraz robia?

Gość gość
wzywasz policję i po sprawie

Gość gość
:)to niesamowicie madre co tu napisalas zachlsynelam sie twoja madrsoscia zyciowa tez bym tak chciala ale jestem glupia c**a 555 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość
moj syn ma do dyspozycji pokoj na poddaszu ,wc ,prysznic ,drugi pokoik tam jest tapczan ,biblioteczka w ktorej mialam swoje ulubione ksiazki ,w szufladach bibeloty z szkolnych lat pamiatki sentymentalne ,ladny zegarek, na meblu byly dwa obrazy pejzarz w ladnej ramie ,drugi ulica , w pudle bylo urzadzenie taka plyta do gotowania , w drugim pudle czajnik w kuchni na dole nie mialam miejsca dlatego pisze o tym co mam zrobic ,nie chce stracic syna ,oboje maja po 25 lat ,dziewczyna przyjechala na wekend nie chodzilam na gore a jak wyjezdzala miala wielka torbe gdzie by mi przyszlo do glowy ze mnie okradnie co zrobic prosze o rade,ps mowilam ze tam sa moje rzeczy synowi i zeby ich nie wyrzucal do smieci

Gość gość
no i co na to syn?

Gość gość
zacytuj Ferdka i jej powiedz "oddaj mi frytownicę ,złodziejko jedna"

Gość gość
Twój syn mieszka w graciarni?

Gość gość
P.S zdecyduj wreszcie gdzie chcesz mieszkać czy na poddaszu czy niżej, bo jak na razie to syn nie ma przez ciebie gdzie mieszkać,bo zajmujesz swoimi rupieciami cały dom. dobrze jego dziewczyna robi,że wyrzuca niepotrzebne mu śmieci. jakbyś ty się czuła gdyby twój syn wpieprzył ci swoje graty do pokoju np. zrobił sobie u ciebie w na piętrze/parterze siłownię. a ty śpij w tym.

Gość gość
Boze czy Ty nade mna aby normalny ?? Nie dośc, ze daje jemu do dyspozycji poddasze, taremu dziadowi ktory powinien sie wyniescie 😡 to jest mowicie , ze daje mu rupieciarnię . :O Koorwa, chyba ma jeszcze drugi pokoj , umiecie czytać ?? :O

Gość gość
nie syn nie mieszka w graciarni a ja tam mialam w pokoju ksiazki i agd nie bylo mowy zeby mi to wyrzucil nic nie powiedzial on ma swoj duzy pokoj

Gość gość
wynieść, jeszcze * przepraszam za błędy, ale ie zdenerwowałam.

Gość gość
ten drugi pokoj jest dlagosci ,komu przeszkada dwa pudla i biblioteczka ,tam sprzatam syn ma szafe no i pztrze a tu nic nie ma puste polki gdzie moje ksiazki ,bibeloty adg ,obrazy

Gość gość
wzywasz ich oboje i mówisz co i jak, wyznaczasz termin do zwrócenia rzeczy (krótki!) pod rygorem zawiadomienia o popełnieniu przestepstwa boisz sie utraty kontaktu z synem? przecież to pomocnik w kradzieży!!! wiedział przecież co cizia wynosi w torbie

Gość gość
Jestes głupia p***a skoro na to pozwalasz