Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rybkunia

wydzielina z sutka

Polecane posty

Witam serdecznie, Z mężem staramy się o dziecko i w zasadzie to 1 cykl świadomych starań. Dzisiaj jestem w 23 dc i zauwazyłam wyciek białej wydzieliny z sutka. Wiem, że to trochę (!) za wcześnie na tego typu objawy, ale czy ktoś miał podobnie? Czy mam szanse na ciąże czy to raczej zaburzenia hormonalne? Nigdy czegoś takiego nie miałam. proszę o pomoc, darujcie sobie głupie komentarze

Gość gość
Poczekaj do dnia spodziewanej miesiączki i zrób test jeżeli okres sie nie pojawi a test będzie negatywny zrób ponownie test po tygodniu i jeżeli znowu będzie negatywny udaj sie do ginekoga. Pytanie jakiego koloru jest wydzielina?

Gość gość
Czy masz jakieś zmiany fizyczne w piersiach ? I czy wydzielina śmierdzi?

Gość gość
No i kolejne pytanie ile trwa cykl ;)

Gość gość
Zrób sobie badanie na prolaktynę, możesz mieć wysoki poziom tego hormonu i i on może powodować trudności z zjaściem w ciążę również. U mnie przez wysoką prolaktynę nie miałam wogóle owulacji i piersi mnie non stop bolały

Gość gość
A ja bym raczej sie nie straszyła prolaktyna ;) moim zdaniem mogło sie udać ;) powodzenia;)

Gość gość
dodam również, że prolaktyna powoduje wydzielinę z piersi

Gość gość
Ja też mam tak jak ścisnę pierś, tylko w określonym czasie cyklu a problemów z owulacją nie mam. To zmiany hormonalne przed okresem po prostu. Ale nie mówię, że nie mogłaś zajść ;)

mi też sie wydaje ze nie mam problemów z owulacją, jednak to tylko "mi się wydaje", ale akurat w momencie jak sie staram 1 miesiąc o dziecko taki zbieg okoliczności ze akurat teraz ten poziom hormonu się ujawnia? z Drugiej strony na ciąże za szybko, chyba że owulacje miałam wcześniej niz przypuszczałam:-( ehhh.... Boję sie tych problemów hormonalnych. Wszystko co czytam na necie pasuje do moich objawów, PCO tego sie boje:-(.

Gość Kokardkaaa
Hej Dziewczyny. Też od jakiegoś czasu zauważyłam z jednego sutka biały wyciek. Z tego co wyczytałam tutaj na forum i w internecie jest to spowodowane zmianami hormonalnymi. Czy może to mieć związek z torbielami, które wyszły mi ostatnio na USG piersi? Do jakiego lekarza się z tym udać? Niestety u mnie w mieście nie ma ginekologa - endokrynologa, więc zastanawiam się czy lepiej do zwykłego ginekologa czy od razu do endokrynologa?

Gość gość
mi też wyszły na usg torbiele piersi, ale lekarz powiedział że to dość częste zjawisko u młodych kobiet. Może byc powodem wycieku wydzieliny z sutka lub wysokim poziomem prolaktyny.

Gość Kokardkaaa
A badałaś sobie prolaktynę?