Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warzywa mrożone z Biedronki. Garnek?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Możecie mi powiedzieć, co zrobić, żeby nie spalić garnka, gotując takie mrożone warzywa z biedronki? Dodać wody? Już raz spaliłem, a wiem, że dużo ludzi robi je w garnku zamiast na patelni. Dzięki za odpowiedzi :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ttttyija
ja zawsze robie tak ; wlewam 600ml wody, dodaje sól - później mrożone warzywa z Masfrostu, gotuję około 10 min po czym odcedzam i dodaję reszte skladnikow

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wiedzialmmmm
oj tak - znany i lubiany przeze mnie patent..zupa z mrożonek to duża oszczędność czasu a smakowo często wychodzi nam na to samo :) ważne by użyć mrożonek wysokiej jakości - Masfrost . Całej rodzince smakuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala
Na patelni je duszę a później podsmazam jeśli maja być do ryżu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala
A zupę raczej ciężko przypalic

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja tam nigdy nie przypalam, stoję koło patelni i pilnuje. Tak prosta rzecz jak mrożone warzywa dziecko 12 letnie zrobi bez problemu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
to fakt - ciezko jest zeby cos nie wyszlo bo to raczej proste do przygotowania.. ja korzystam zawsze z bukietu warzyw z Masfrostu i wychodzi ideolo :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×