Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młody wygląd mamy

Polecane posty

Gość gość
chcialas dziecka? bylo planowane? jestes szczesliwa? dobrze ci, to po chuj rozkminiasz ze ktos sie PACZY no po prostu rece opadaja albo jestes dorosla i sama decydujesz o sobie albo jeczysz jak nastolata. masz swoj mozg? to go uzywaj i oceniaj LOGICZNIE sytuacje a nie pieprzysz ze ci przykro. jak ktos ci powie ze masz brzydka sukienke to tez ci sprawi PRZYKROSC? jestes juz duza dziewczynka wiec przestan myslec co inni mysla tylko zajmij sie swoim tylkiem i tyle. nie no nei zdzierze, kobieta decyduje sie na dziecko i teraz jeeeeczy ze jjjeeeej przykroo bo inni paaacza i sobie cos penie mysloooooo chryste panie co ja poczne. gowniara z ciebie jeszcze i tyle, emocjonalne flaki z olejem, przedszkole.

Gość gość
Nie wiem czy czytała Pani komentarze, ale podkreślam to nie była wpadka :) ale rozumiem że ludzie mogą tak myśleć :) dużo się teraz na świecie dzieje. Ale man znajome i spotykam także mamusie które mają tyle lat i też tego chciały :) kwestia gustu. A co do szkoły to szkole mam skończona studiuję i pracuję owszem teraz jestem na macierzyńskim :) więc skoro stać mnie i bardzo pragnelam dziecka i teraz równie dobrze sobie radzę to jaki ludzie mają z tym problem?:)

Gość gość
gosc z 17 zluzuj poslady i wal na "ty" bo tu nikt na forum nie mowi sobie per pani/pan, to nie pisanina z internetowym konsultantem tylko stara dobra kafeteria, "dupa" tez mozesz czaseem napisac;)

Gość gość
Wtedy mu powiem że jak mu się nie podoba to niech się nie gapi . Zgadzam się w połowie z Panią :)

Gość gość
No mogłabym zloozowac ale mama mnie tak wychowała ;p nie no po prostu mam szacunek do starszych i tyle ;p więc sorry . To też jest złe?;p

Gość gość
Wydumany mocno problem,zeby nie powiedziec z d u p y ....a paniusia,jakie maniery.. no,no...ę,ą pardą....

Gość gość
to skoro dziecko było planowane (to ja obstawiałam, że wpadka), stać cię na nie i jesteś szczęśliwa to się usmiechaj do ludzi i pokaż im właśnie, że mimo młodego wieku jesteś zadowolona z życia i dziecka. Gwarantuję ci, ze nic tak nie wkurzy tych, którzy wyobrażają sobie twoje zycie jako porażkę to, ze pokazujesz swoim zachowaniem, iż jest inaczej. jak ktoś się patrzy natarczywie to się uśmiechnij i tyle, a jak cię to aż tak dręczy to powiedz "ładny dzień dziś mamy prawda?":D

ależ masz problemy, no proszę Cię. Jak się na mnie patrzą to zakładam, ze dlatego, ze ładna jestem :) W życiu bym nikogo nie podejrzewała, ze sobie myśli, ze wpadka czy inne pierdy, no proszę Cię. Skoro na dziecko zdecydowałaś sie swiadomie to wytłumacz mi, gdzie Ty masz problem??

Gość gość
Tak właśnie robię nie da się nie zauważyć że się cieszę i czasem tak jak dziś dwie panie starsze rzuciły dobrym słowem ;) tyle że nie wiedziałm jak reagować na tych gapiów co im nie pasuje coś czy mam zareagować czymś typu " czego się gapisz" czy dobrym słowem :) ale dobre słowo będzie lepsze ;))

Gość gość
W sumie to nie mam ;) ale chciałam zobaczyc co takie osoby myślą ;) i już wiem bo pewnie myślą tak jak niektóre komentują :)

no słuchaj, 20lat to troche mało na swiadome macierzyństwo, szczególnie, że wyglądasz na 16-stkę :) Sama czasem spojrzę na takie młodziaki i często sie zastanawiam, czy to opiekunka czy mama, a może siostra? Czasem trochę mi ich żal, rzeczywiscie, jakoś podświadomie zakładam, ze wpadka i ze trochę sobie życie zmarnowały. Tylko, czy ja, na ich miejscu bym się przejmowała? No co Ty:)

Gość gość
jak Ty chciałaś wyglądać w wieku 20 lat? w twoim wieku wyglądałam na 15 , tez mi to przeszkadzało, jak poznałam męża, miałam 22 lata, a Ci którzy mnie nie znali a widzieli nas razem mówili że zadaję się z małolatą dawali mi 17 lat, dziś mam 32 lata, ludzie dają mi 26 i to jest plus, docenisz swoją młodość jak przybędzie Ci lat w metryce