Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość84

do której pracują Wasi mężowie?

Polecane posty

Gość gość84

bo mój najwcześniej wraca o 19, czasem 20 a bywa, że nawet 21. Często po powrocie jest zły, bo mówi, że go coś wkurzyło w pracy i byle jaka pierdoła jest go w stanie wyprowadzić z równowagi. Jestem cały dzień sama z dzieckiem (jestem na macierzyńskim) i szczerze mówiąc dostaje już fioła. Odliczam czas kiedy będę mogła wrócić do pracy, bo popadam chyba w jakąś depresję :(

Gość gość84
mój jest dyrektorem, ma sekretarke, jestem zazdrosna

Gość gość84
zazdroszczę Ci.. ma pracę biurową, pracuje w korporacji

Gość gość84
ten pierwszy wpis to podszyw, nie jest żadnym dyrektorem

Gość gość84
oczywiście, że pytałam, mówi, że tyle po prostu ma pracy, że musi zostawać, że musi przygotowywać dużo spraw na następny dzień itp, itd

Gość gość
Moj do 16 a ja do 18 :-(

Gość gość
mój pracuje na kontraktach- 3 lub 6 tygodni w pracy, potem 3 lub 6 tyg. w domu; ja pracuję, dzieci chodzą do szkoły, wszystko na mojej głowie; ciesz się, że masz męża w domu wieczorami i każdej nocy. Wrócisz do pracy to będziesz narzekać, że na nic nie masz czasu

Gość gość84
wiem, zawsze może być gorzej, mogłoby go w ogóle nie być, nawet na noce, ale jak przychodzi to jest najczęściej zły jak osa, byle jaki powód jest powodem do kłótni, więc przychodzi i najczęsciej coś zrobi przy kompie, zje i idzie spać, wiec i tak pożytku z niego nie mam.

Gość gość
Ci co wracają o 15,16 to chyba urzędasy lub niebieskie ptaki. Nikt normalny, kto pracuje uczciwie w prywatnej firmie nie wraca przed 18.

uczciwie to jest pracować 8 godzin a nie 12 chyba, że ktoś jest na swoim, to niech się zaharowuje i 20 godzin, jego sprawa

Gość gość
Od 7 do 17, czasem 19. Wychodzi o 6, wraca o 18. Obecnie jest w 3-tygodniowej delegacji we Francji. Takie jest życie, teraz mało kto pracuje 8-16

Gość gość
Osiem godzin "pracują "tylko peowskie urzedasy