Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Założyć sobie fb czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Mam dylemat, zawsze unikałam wszelkich komu na portalach społecznościowych, ale teraz gdy zaczęłam studia zastanawiam się czy konto na fb ulatwilo by mi kontakt z ludźmi. Ale z drugiej strony nie chce tego zakładać już sama nie wiem

Gość gość
Stanowczo załóż. Na studiach najprościej się porozumieć w ten sposób, w swojej grupie na fb, bez tego będzie Ci trudno. U mnie wszystkie ważne informacje podawane są na grupie (na kiedy co oddać, kiedy co odwołane itd)

Gość gość
u nas zawsze odbywa sie to droga mailowa, a nie jakims facebookiem

Gość Miodunkaa
Przyda ci się.

Jeśli nie chcesz mieć konta na facebooku to nie zakładaj. Z kolegami i koleżankami z roku możesz się kontaktować telefonicznie i mailowo, jeszcze się nie spotkałam z tym, żeby facebook służył jako forum studenckie.

Gość gość
Wśród mnie i moich znajomych fb służy właśnie jako forum studenckie :P To najwygodniejszy sposób moim zdaniem. Ja bym założyła. Sama założyłam fb specjalnie po to żeby się porozumieć z ludźmi (umówić na jakieś spotkanie integracyjne czy coś) i tak samo zakładałam nk jak szłam do liceum :D

Gość gość
Jeżeli chcesz być nieswiadomym uczestnikiem eksperymentów fb to założ konto. Stracisz prywatność już na zawsze w dosłownym znaczeniu tego słowa. Nawet po usunięciu konta nie będziesz już w sieci anonimowa.

Gość gość
A dodam jeszcze, że zakładając to fb właśnie w tym celu używam go praktycznie do tego i niczego więcej. No i gadam z koleżankami przez czat. Wchodzę rzadko