Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiwcie jaki smartfon jest dobry do kupienia?

Polecane posty

Gość gość

Do 600 zł. Obowiązkowo musi robić dobre zdjęcia zwykłym aparatem jak i tym z przodu. System android i średniej wielkości ekran, np 4 cale może być nawet trochę większy ale niekoniecznie. No i nie chce wymysłów tylko żeby wszystko dobrze działało i wg. dawajcie mi pomysły:)

Gość gość
Do 600 zł. Obowiązkowo musi robić dobre zdjęcia zwykłym aparatem jak i tym z przodu. xxx hahahaha :D zartujesz ? WSZYSTKIE TANIE TELEFONY ROBIĄ HUJOWE ZDJECIA Chesz dobry aparat w smartfonie ? Sony Xperia Z2/Z3/Z1 compact/Z3 compact Samsung Galaxy S4/S5/Note 3, Note 4 HTC One M7/M8

Gość gość
jeśli chodzi o dobry aparat to sie nie znam ale kup de Nokie 500 tania i lepsza niż te nowości :)

Gość gość
Chodzi mi ze w miarę dobre. Nie chodzi mi o takie jak x peria z tylko żeby min 8 moc bylo i na drugim aparacie tez nie 1 tylko więcej, na pewno takie są bo dwa lata temu kupowałem tel za 500 zł i miał 8 moc teraz to juz z 200 kosztuje

Gość gość
Nie lepiej w aparat zainwestowac

Gość gość
Nie bo ja potrzebuje telefonu:) może x peria Samsung, htc?

Gość paprotka78
Zobaczcie sobie Dziewczyny w Okey GSM! Ja tam ostatnio kupowałam smartfona i nie mogłam uwierzyć ze tak tanio. Kupilam Sony xperię i chodzilam za nią już kilka tygodni, na allegro też patrzyłam i tak w tym Okey bylo najtaniej. Znacie w ogole tego operatora??

Gość gość
Moj chłopak sobie u nich kupił Samsunga, a ja Motorole ;-)

Gość gość
Dobry do 600 zł to raczej tylko w abonamencie ;) Osobiście mogę polecić huawei, LG i HTC. Nie wiem jakie aktualnie modele są w ofertach, ale swój znalazłam przez komórkomat, więc może komuś jeszcze się przyda ta stronka :)

Gość gość
obczaj na media expert, tak jest dużo fajnych modeli, godnych polecenia :)

Gość Damiano K
Najlepszy wybór smartfonów to ma chyba Samsung, jeśli chodzi o jakość, to z moich i znajomych doświadczeń jest najmniej awaryjny. Duży wybór opcji jest między Samsungami Galaxy https://www.skynet.pl/category/samsung-smartfony

Gość Jeaco441
To fakt, Skynet ma dużo modeli Samsunga w sprzedaży i nawet chyba taniej niz wiele marketów. Ja mam Samsunga S8 z tego sklepu to nie żałuję kupna, dobry smartfon z wieloma dobrym funkcjami. Aparat też ma bardzo dobry jak dla mnie.

Gość Skynet_pl
Dnia 28.11.2018 o 16:29, Gość Jeaco441 napisał:

To fakt, Skynet ma dużo modeli Samsunga w sprzedaży i nawet chyba taniej niz wiele marketów. Ja mam Samsunga S8 z tego sklepu to nie żałuję kupna, dobry smartfon z wieloma dobrym funkcjami. Aparat też ma bardzo dobry jak dla mnie.

Tak, tylko, że autor tematu chciał coś do 600zł. W tej cenie na stronie Skynet.pl znalazłem jedynie LG K9 w kolorze Black. Nie jest to jakiś rewelacyjny telefon, ale przynajmniej bezawaryjny i płynnie chodzi. Jak na tą cenę to bardzo się opłaca 🙂

Gość Gość

https://www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-huawei-mate-10-lite-czarny,id-998778 jestem fanką huawue, więc zamówiłam ten na stronie, bo akurat mają wydłużone godziny odbioru paczek ;). Mam nadzieję, ze się nie zawiodę!

Gość tina
Dnia 23.12.2018 o 11:59, Gość Gość napisał:

https://www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-huawei-mate-10-lite-czarny,id-998778 jestem fanką huawue, więc zamówiłam ten na stronie, bo akurat mają wydłużone godziny odbioru paczek ;). Mam nadzieję, ze się nie zawiodę!

caly czas to maja? czy to jakies promo bylo?

Gość Marek

Teraz wychodzi świetny Samsung Galaxy Note 10+, ma super aparat i mnóstwo funkcji. Planuje jego zakup już od dłuższego czasu, chyba zamówię w Media expert w przedsprzedaży 

Gość Nikola
Dnia 14.08.2019 o 23:27, Gość Marek napisał:

Teraz wychodzi świetny Samsung Galaxy Note 10+, ma super aparat i mnóstwo funkcji. Planuje jego zakup już od dłuższego czasu, chyba zamówię w Media expert w przedsprzedaży 

:D i widzę, że za starego smartfona płacą cztery stówki :D Fajna sprawa!

Gość gość
Dnia 18.08.2019 o 23:07, Gość Nikola napisał:

😄 i widzę, że za starego smartfona płacą cztery stówki 😄 Fajna sprawa!

wow serio? to już wiem co zrobić ze swoim starym tel 😛 chyba się skusze i zamówie, 4 stówki też się potem przydadzą 😄 a ten nowy samsung- kosmos!

Gość alalab

ja to chyba odpuszczam, ale fajny kom i bez kitu chciałbym

Gość kamapaka

Jeśli chodzi o telefon to jestem bardzo zadowolony ze swojego BlackBerry Key 2, nie zamieniłbym go na inny telefon w życiu. Jest w dodatku wygodny w używaniu, posiada wbudowaną klawiaturę, co sprawia, że ten smartfon jest bardzo wygodny w używaniu codziennym.

Gość Miszka
Dnia 25.12.2019 o 12:45, Gość kamapaka napisał:

Jeśli chodzi o telefon to jestem bardzo zadowolony ze swojego BlackBerry Key 2, nie zamieniłbym go na inny telefon w życiu. Jest w dodatku wygodny w używaniu, posiada wbudowaną klawiaturę, co sprawia, że ten smartfon jest bardzo wygodny w używaniu codziennym.

A ile Ci trzyma w nim bateria?