Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowananja

Człowiek przepadł z dnia na dzień!!??

Polecane posty

Gość zdezorientowananja

Witam, Nie dawno poznałam pewnego faceta, spędziliśmy ze sobą trochę czasu, on się starał, naprawił mi komputer, zapraszał do siebie na kolacje. Stwierdził, że czas spędzony ze mną jest dla niego najmilszym czasem od paru miesięcy, komplementował mnie, opowiadał o sobie,swoim życiu i rodzinie. W sobotę widzieliśmy się ostatni raz w poniedziałek pisaliśmy sms i na jednego nie odpisywał mi kilka godzin po czym zadzwonił i powiedział, że zepsuł mi się ekran i wsadził teraz kartę sim do telefonu współlokatora i żebym się nie martwiła dlaczego on nie odpisuje, i że mogę dzwonić bo słyszy dźwięk tylko nic mu się nie wyświetla i umówiliśmy się w środę na kolację, we wtorek zadzwoniłam wszystko wporządku środa aktualna i że w piątek zabiera mnie do swojego przyjaciela, w środę miałam zadzwonić po 17 by mi powiedział o której kończy pracę, i o której się spotkamy, w środę dzwoniłam i nie odebrał, wczoraj i dziś też nie odbiera, myślałam że ignoruje mój telefon więc zadzwoniłam raz z służbowego(którego on nie zna) i też nie odebrał... Co o tym wszystkim myśleć? Olał mnie po prostu? Zaczynam powoli się martwić czy nic mu się nie stało.. Dodam, że nie spaliśmy ze sobą, ani nic w tym stylu, dlatego wykluczam opcję "zaliczył i poszedł pasić się na inne łąki"

Gość gość
Jeśli w takiej sytuacji masz jakieś wątpliwości to całe szczęście faceta, że sobie poszedł...

Gość gość
Zapewne Tusk go porwał do Brukseli :D

Gość gość
też go olej, jeśli nawet coś mu się stało, to nie twoja sprawa, rodzina się nim zajmie a nie ty, żoną jego nie jesteś. zresztą on już wcześniej coś kręcił z tym telefonem że niby mu się zepsuł.

Gość zdezorientowanaanja
Dziwne są moje wątpliwości? Nie miałabym ich gdyby nie poinformował mnie o zepsutym telefonie..wtedy byłoby wszystko jasne

Gość gość
Ile suko będziesz zakładać ty swoich tematów jeszcze