Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialabym ze soba skonczyc

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Samobujstwo to nie sposub ..... x WRACAJ DO SZKOŁY!!!

Gość Gość i zalamana

Ja tez mam dosc wszystkiego co jest. Trzyma mnie tylko dziecko przy zyciu choc i to slabnie, nie mam wsparcia od meza. Zdradzilam go , wiem cholernie źle zrobilam mam duze wyzuty sumienia. To jak nie czulam sie wartoaciowa jako zona i kobieta to hmmm stalo sie, jednak czasu nie moge cofnac.Niby rozmawialismy, zeby ratowac zwiazek. Ale tylko ja sie staram tak ja odczuwam. Maz chce aby podpisala rozdzielnosc, pomimo ze nigdy zadnych pieniedzy mu nie wynioslam wszystkie zarobione swoje tracilam na dom... Moim zdaniem teraz to maz chce pokazac ze jest on krolem w tym zwiazku, a ja niby kim sluzba, stracilam wartosć jako kobieta, żona itd. To ja uwazam ,ze calkiem rozbije zwiazek. Dlatego nie radze sobie chce ze soba skonczyc, wtedy on bedzie wolny ....

Gość "Już prawie się poddałam"
Dnia 3.10.2014 o 19:38, Gość gość napisał:

Nie chce sie meczyc, nie chce zeby bolalo, nie chce umierac w bolu i meczarniach, chce skutecznego sposobu i szybkiego zeby sie wiecej nie obudzic! Nie wiecie co to znaczy, bo to nie wasz problem,nikt z was nie wie co to znaczy, nikt na tej ziemi nie wie co ja czuje i nikomu, nawet najwiekszemu wrogowi nie zycze takiego krzyza, takiego cierpienia i pokorzenia! Chce zeby bylo gorzej, jeszcze gorzej niz jest, zebym miala odwage zeby to zrobic.

"Ja(...)"  

"Ja (...)"

"Ja (....)"

Przedawkuj leki, nie będzie cie boleć, zasniesz i sie nie obudzisz. A leku przed nie znanym się nie pozbędziesz. ...ne w kalendarz, 16 października, na szczęście mam duży dostępdo leków. Nara i spokojnego dnia.