Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie czujecie przed miesiączką.. niewiem czy to normalne

Polecane posty

Gość gość

hej wiem ze przed miesiaczka sie tyje i wgl bla bla ba ale ja tyje z dnia na dzien poprostu na drugi dzien wstaje a waga zamiast mniejsza to o prawie kg wieksza i do tego mam tak wystajacy brzuch ze mam wrazenie ze przytylam .. ;/ czy to normalne z tym brzuchem czy ktoras z was tak miala?? mam wrazenie za kazdym razem ze przytylam .. ;[

Gość gość
Ja tez tak mam i kazda tak ma. Woda sie zatrzymuje w organizmie i dlatego brzuch odstaje.

Chciałabym mieć takie problemy podczas miesiączki... Ja przez pierwsze 2/3 dni ciągle mdleję, wymiotuję, nie mogę jeść, czasem mam temperaturę, bóle brzucha są nie do zniesienia. Przeważnie ląduję na pogotowiu...

Gość gość
ja biorę castagnus,2 tab. dziennie ok.10 dni przed miesiączką,pomaga trochę na zatrzymanie wody,hydrominum i aqafemin mało pomagały,choć po paru miesiącach castagnus też coraz mniej pomaga. strasznie puchnę przed,powinno się stosować dietę,mało soli ale właśnie przed nią mam zachciewajki na ostre potrawy,zachciewajki znikają jak pojawia się miesiączka,bóle brzucha też mam silne i bardzo obfite krwawienia.

Gość gość
patrycja wspolczuje ci to nic milego wiem bo ja tez tak mam ze nie jestem w stanie do roboty isc ;[ bol jest zawsze 30 min taki straszny ze niewiem jak to opisac.. ;[ ; / ale CZY TO NORMALNE ZE MAM TAK TWARDY BRZUCH OPUCHNIETY WIELKI 1.5 tygodnia przed miesiaczka tak wczesnie?? :(

Gość gość
ja mam taki brzuch ze wygladam jak w 5 miesiacu ciazy ktos tak ma?????????