Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masaż a podniecenie

Polecane posty

Gość gość

Jestem 38 letnią kobietą, mam kochającego męża, udane życie erotyczne, jestem mu wierna i nie szukam przygód z innymi facetami. Ostatnio koleżanka namówiła mnie na masaż gdyż skarżyłam się na bóle pleców. Poszłam do miłego, schludnego gabinetu. Masażysta przystojny, kulturalny, dyskretny ok 45 lat. Rozebrałam się do bielizny, położyłam. Po kilkunastu minutach gdy byłam już rozluźniona i zrelaksowana poczułam, że jego dotyk zaczyna mnie podniecać. Po kolejnych kilkunastu minutach byłam już mokra. A wtedy on zapytał, czy prócz kręgosłupa życzę sobie masaż relaksacyjny. Zgodziłam się. Gdy masował moje stopy, potem łydki i uda byłam bliska orgazmu. Na dodatek było mi strasznie głupio bo miałam majteczki mokre na wylot a facet doskonale widział co się ze mną dzieje. Na szczęście zachował się taktownie i profesjonalnie, bo nie wiem co by się ze mną stało jakby mnie tam dotknął. Miałyście dziewczyny takie doświadczenia?

Gość Malinowa Ania
Ja miałam kiedyś podobną sytuację. Poszłam z koleżanką na masaż relaksacyjny w SPA. Strasznie się podnieciłam jak młody masażysta masował mnie dookoła piersi a potem brzuch i uda. Niestety omijał moją spragnioną i pulsującą c**eczkę. Potem z koleżanką wymieniłyśmy doświadczenia i ona też czuła podobnie. Ale miałam po tym masażu ochotę na sex.